Aparatele mele electronice de ieri şi de azi!

Vă mai aduceţi aminte de aparatele electronice pe care le aveaţi în copilărie?
Eu îmi aduc aminte cu nostalgie şi când mă gândesc la o comparaţie cu ce există în ziua de astăzi mă bufneşte râsul :))
Vă mai aduceţi aminte de Tetris? :D Wooowww cine avea Tetris era mare şi tare şi îmi aduc şi acum aminte ce mândra eram când ieşeam cu el afară :)))

Dar de jocul pe televizor, cel cu dischete...minunatele dischete cu Mario :D Cât mă mai distram jucând nivel după nivel.
Ce să mai vorbesc de primul nostru televizor color! Ce fericită am fost în acea zi :) Nu mi-aş fi închipuit niciodată că totul va evolua atât de mult şi că peste zeci de ani ne vom uita la televizoare LCD, cu ecrane plate...ce să mai vorbesc de 3D...nici nu visam aşa ceva...

Şi aparatul foto...ce mai învârteam de rotiţă şi mă chinuiam să încadrez cât mai bine pe toată lumea, în poză... Acum aparatele foto sunt atât de performante încât poţi să faci o poză profesională numai din aparat, fără să o mai prelucrezi prea mult :P Eu persinal deţin un aparat foto DSLR Nikon de care sunt mulţumită :)
Îmi aduc aminte şi că vorbeam la telefonul fix ( că nu aveam mobil) ore în şir cu prietena mea cea mai bună, deşi stăteam în aceeaşi bancă la şcoală, apoi toată ziua una la alta, şi seara încă mai vorbeam :)) eram nedespărţite :P
Primul meu telefon mobil mi l-am cumpărat singurică din primul meu salariu...dap...mi l-am cumpărat în primul an de facultate...deci imi cumpărasem unul deja cu ecran color :)) dar fără cameră :P
Calculatorul l-am primit cadou de Crăciun, dar tot când am intrat la facultate...cei drept am primit un Pentrium foarte bun care ţin minte şi acum că a costat destul de mult...Calculatorul este încă în stare de funcţionare şi îl foloseste tata :D , bineînţeles că a mai primit câteva îmbunătăţiri :)
Acum am un laptop de care sunt mulţumită, dar trebuie să ne mai cumpărăm unul că nu ne ajunge :)) aaa şi trebuie să-i luăm unul şi prinţesei nostre, de jucărie bineînţeles :D
Când mă gândesc la vremurile de atunci...în comparaţie cu ce vremuri trăim acum...pot să spun că eram inapoiaţi rău de tot :)) dar vreau să vă spun că atunci nu simţeam acest lucru pentru că nu existau atât de multe precum există azi.

Voi ce părere aveţi de aparatele electrice de altă dată şi cele din ziua de azi?

Acest articol a fost scris pentru proba nr 21 în cadrul competiţiei SuperBlog 2012.

Comentarii

 1. Ooo dar chiar asa este tehnica evolueaza foarte repede.
  Nici nu imi vine sa cred cu ce ne jucam noi si cu ce se joaca copii nostri azi.
  Cu ce ne jucam sau ce jucarii aveam dar era foarte fericiti in comparatie cu unii copii de azi.Faptul ca parintii sunt mereu stresati ii face sa se indeparteze de copii lor si sa creada ca daca le cumpara o jucarie scumpa le-a oferit toul.Conteza mult ca parintii sa se joace cu jucarii cu copii lor.Citeam ca a aparut o papusa si poti inregstra ce vrei tu si papusa sa redea inregistrarea cand tu nu esti langa copil.Benefic pana la un punct.Comunicarea este cea mai buna intr-o relatie intrebare si raspuns ori daca tu nu esti langa copil cand ii vorbeste papusa nu stii ce gandeste copilul tau.Atunci cand il vei intreba va considera ca deja ati vorbit asta si trebuie sa vorbiti despre altceva.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este Sima. Ai mare dreptate. Cred ca indiferent cate jucarii se gasesc in ziua de azi e foarte important sa fie alaturi de copilasi.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sapunul cu sulf, cel mai bun leac impotriva acneei

6 luni...cat de repede trece timpul...

Produsele cosmetice - mai au termen de valabilitate sau nu...?