O metodă neconvenţională de folosire a magazinului online.

Mă apropii cu paşi repezi de finalul competiţiei SuperBlog 2012, care cu siguranţă îmi va lipsi şi până la anul...am ceva de aşteptat :D
Deşi această probă era opţională nu am putut să spun nu :D şi am acceptat provocarea celor de la SpringShop de a scrie un articol despre o metodă neconvenţională de a folosi magazinul online.
Idei de afaceri online cred că avem cu toţii şi sincer în acest moment este cel mai viabil pentru o afacere de început, un magazin online.

Până acum ceva timp aveam câteva idei de magazine online...mă gândisem la unul cu hăinuţe şi jucării pentru copilaşi, la un moment dat mă gândisem să mă apuc de mărgelit...pentru că-mi plac la nebunie accesoriile şi mă gândisem să-mi creez propriile mele accesorii şi de ce nu ...să-mi deschid şi un magazin online cu propriile creaţii...
Însă între timp mi-am descoperit o noua pasiune (deşi cea cu mărgelitul a rămas doar în stand by...pentru că nu am renunţat la idee) şi anume croşetatul :D
Eiiii da! M-am apucat de croşetat...prima oară din curiozitate şi când am văzut ca-mi place rezultatul, am început să încerc şi alt model şi altul şi tot aşa. Bineînţeles că momentan croşetez doar pentru prinţesa mea şi pentru a oferi cadouri pentru prinţesele prietenelor mele.
Îmi plac atât de mult lucruşoarele croşetate pentru copilaşi şi nu numai, chiar şi cele pentru noi sunt deosebite şi ce poşete minunate putem realiza, pălării, eşarfe, etc :D
Dar mi-ar plăcea cu timpul să-mi deschid un magazin online în care să-mi prezint şi să-mi vând creaţiile şi mi-ar plăcea să adopt o metodă neconvenţională...şi anume, pe lângă vânzarea efectivă a produselor deja realizate (croşetate), clientele să aibă posibilitatea să-si aleagă un model dorit, firul dorit, culoarea, mărimea, etc şi să existe varianta de a vedea înregistrată modalitatea prin care a fost croşetat produsul respectiv.
Astfel clienta respectivă va ştii că a dat preţul corect când va vedea munca şi dăruirea depusă pentru realizarea produsului dorit de ea. :)
Într-un viitor...când voi avea probabil mai mult timp la dispoziţie sper să-mi pot realiza această idee, de creare magazin online, sau chiar aş putea spune...să-mi pot îndeplini acest vis :D pentru că este totuşi unul realizabil :)
Eiiii....şi când se va întâmpla acest lucru o să vă aştept cu comenzile :D
Pupici :*
Câteva din ceea ce am realizat :D








Acest articol a fost scris pentru proba nr 28 în cadrul competiţiei SuperBlog 2012.


Etichete: