Vrei un magazin online?

Comerţul online s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani în România, ceea ce pe mine nu poate decât să ma bucure fiind o mare împătimită a cumpărăturilor online :D
De ce ar fi mai avantajos un magazin online decât unul tradiţional?... Răspunsul este destul de simplu... în primul rând pentru că...costurile sunt mult mai mici pe o platformă online decât să stai să cauţi un spaţiu pentru care să plăteşti o chirie destul de mare. Apoi mai sunt şi reducerile pe care le faci din punct de vedere al angajaţilor pentru că te poţi ocupa chiar tu să administrezi magazinul online, şi nu în ultimul rând faptul că nu esti limitat din punct de vedere geografic, deoarece poţi avea clienţi din toată ţara.
Cum poţi avea un magazin online pentru afacerea ta?

SpringShop.ro este website-ul de unde îţi poţi cumpăra un magazin online, la cheie :D  Dacă te-ai gândit să-ţi deschizi o afacere în domeniul online, acum este momentul. Ei îţi pun la dispoziţie un magazin online pe care să-l putem administra uşor şi rapid, plus că ţi se oferă şi asistenţă.
Ţi se oferă un magazin optimizat pentru Google ca să fi găsit mai uşor.
Magatinul online este uşor de folosit, poţi crea filtre şi să gestionezi simplu produsele. Plus că ai la dispoziţie şi un demo care te ajută să vezi cât de simplu e să-ţi administrezi propriul magazin online.
Mi-ar fi placut în schimb, în momentul în care sunt în panoul de control şi apas pe logo-ul SpringShop.ro să mă ducă pe pagina principală a site-ului ca să pot să merg mai uşor la pagina de suport. Varianta pe care am găsit-o a fost să ţin deschise două ferestre, una cu site-ul şi una cu panoul de control :D
În secţiunea Suport găsiţi un manual de utilizare al propriului dvs magazin şi răspunsul la cele mai multe întrebări.
Un factor important pentru magazinul tău online este si preţul fix pe care-l plăteşti pentru el şi pentru asistenţă. Preţurile diferă în funcţie de ceea ce vă doriţi de la magazinul online, însă sunt competitive şi faptul că sunt fixe si nu depind de anumite vânzări, este un avantaj pentru cei la început de drum.
Un alt aspect important este că site-ul SpringShop.ro este prezent pe multe reţele de socializare, atât de importante în ziua de azi, ca să te faci cunoscut mult mai uşor.
Te poţi abona foarte simplu şi usor la newslettre pentru a fi la curent cu noutăţile site-ului.
Eu sincer nu aş schimba foarte multe la acest site, mi se pare uşor de navigat şi îmi place că nu este foarte animat, astfel te poţi concentra la ceea ce ai de făcut...să-ţi  gestionezi cât mai bine afacerea şi să fi la curent cu noutăţile.

Acest articol a fost scris pentru etapa nr 16 în competiţia SuperBlog 2012

Etichete: