Review BB Cream - Cosmetice Babaria

Eiii dragele mele,
Aşa cum v-am spus şi pe facebook, Moşul a fost darnic şi a venit mai devreme la mine, cam acum 2 săptămâni când am primit pentru testare 3 produse de la Cosmetice Babaria, cărora le mulţumesc foarte mult pentru colaborare!
Eu mi-am ales o cremă hidratantă specifică pentru tenul meu mixt spre gras, o cremă contur de ochi şi un BB Cream pe care mi-l doream foarte mult :)

Voi aţi votat ca astăzi să vă povestesc despre BB Cream Babaria aşa că iată-mă spunându-vă experienţa mea cu BB Cream-ul de la Cosmetice Babaria

M-am bucurat foarte mult când am văzut că vine într-un ambalaj foarte practic, cu pompiţă :D ador genul asta de ambalaje şi mi se par şi mult mai igienice :)
Cu o pompiţă e suficient să uniformizezi întreg tenul, asta dacă îl întindeţi cu degetul, dacă folosiţi un bureţel sau pensulă veţi folosi cam 2 pompiţe. Acum depinde cum sunteţi voi obişnuite să folosiţi astfel de produse :D eu folosesc şi cu degetul şi cu bureţel sau pensulă :)
M-am bucurat foarte tare să văd şi să simt că-mi hidratează tenul, cu acest BB Cream nu mai este nevoie să foloseşti o cremă hidratantă înainte pentru că de fapt el este o cremă hidratantă colorantă şi una care chiar hidratează, nu doar spune că o face :P Adică vreau să vă zic că extractul de Aloe Vera pe care îl conţine îşi face treaba şi hidratează foarte bine tenul, ceea ce face ca acest produs să fie bun şi pentru tenul sensibil.
BB Cream-ul Babaria vine într-o singură nuanţă, este una medie ceea ce-l face perfect pentru sezoanele primăvară-vară-toamnă, avînd în vedere şi faptul ca are SPF 15.
Nu ştiu dacă se poate observa în poză că nuanţa este una medie, adică eu , iarna, am tenul mai alb şi deşi uniformizează foarte bine tenul este un pic mai închis decât tenul meu. Însă acest lucru nu mă deranjează foarte tare pentru că folosesc o pudra puţin mai deschisă şi machiajul devine perfect :)
Cu siguranţă, la primăvară, când începe şi tenul meu să mai prindă puţină culoare va fi perfect! :D 
Chiar mă bucur că este o nuanţă un pic mai închisă pentru că mai am un BB Cream care este prea deschis şi fără doar şi poate îl prefer pe cel de la Babaria :)
Cred că aici se vede mai bine :) Diferenţa nu este foarte mare de nuanţă. Adică daca nu aveţi tenul foarte alb va fi foarte potrivit pentru voi, însă cele cu tenul foarte, foarte deschis e clar că se va vedea diferenţa. Eu nu am tenul foarte, foarte deschis...însă nici mediu...acum iarna îl am undeva spre deschis... :P
După cum se poate vedea şi pe mănă, în partea dreaptă am folosit BB Cream. 
Uniformizează  şi intră în piele foarte bine şi nu lasă luciu pe ten. Eu oricum folosesc şi pudră şi nu am astfel de probleme :)
Ce-mi mai place la acest BB Cream este că are un nivel de acoperire destul de bun pentru un BB Cream, poate chiar mai bun decat anumite fonduri de ten :) . Eu am pe ten câteva imperfecţiuni şi le corectează destul de bine, însă pentru o corectare mai bună folosesc si corectorul :P...că dehhh...totuşi e un BB Cream nu un fond de ten cu acoperire mai mare :))

Ingrediente:

Per total sunt foarte multumită de acest BB Cream, acum îl folosesc când vreau să-mi fac un machiaj mai lejer, de zi şi cu siguranţă la primăvară şi la vară voi  abuza de el :))))) pentru că vara prefer BB Cream-ul în locul fondului de ten.
Încă un lucru foarte important de ştiut este că acest BB Cream are un gramaj de 50 ml :D şi de la deschidere trebuie folosit în 12 M (luni) ceea ce mie mi se pare superrrrr!!! La această cantitate preţul este unul destul de accesibil de 31 de lei şi îl puteţi achizitiona de pe site-ul Cosmetice Babaria, adica de AICI

Sper că v-am fost de ajutor în alegerea BB Cream-ului :)
Pupici :*

Etichete: ,