Ten mixt spre gras care luceste in zona T? Avem solutia!

Azi vreau să vă vorbesc despre crema care s-a potrivit de minune cu tenul meu mixt spre gras şi care luceşte în zona T!
Este vorba despre Crema Babaria Twenty, o cremă hidratantă pentru tenul gras cu extract de pomelo.

Este o crema potrivita tebului tânăr cu vârsta între 20 şi 30 de ani...hi, hi şi cum eu încă mă mai încadrez în ea ...(mă îndrept vertiginos spre limita maximă :P) am zis că trebuie să o încerc şi să vad dacă reuşesc să fac ceva excesul de sebum din zona T.
Crema în mod normal este specială pentru tenul gras, eu îl am mixt spre gras şi în cazul meu a funcţionat perfect! 
Producătorul spune că:
Datorită compoziţiei sale în extract de pomelo, bogat în vitamina C, tanini şi flavonoide, această cremă înlătură excesul de sebum şi reglează secreţia, închide porii dilataţi, luminează tenul, protejează împotriva radicalilor liberi, tonifică, reduce inflamaţia pielii şi fortifică vasele capilare.
Această cremă este ideală pentru persoanele cu ten problematic, gras şi predispus la acnee.

Părerea mea:
Este o cremă hidratantă, care intră repede în piele şi matifiază tenul astfel tenul nu mai luceşte. Eu am testat-o în această perioadă a iernii...nu ştiu dacă şi anotimpul a contribuit puţin având în vedere că iarna excesul de sebum nu este atât de mare ca vara...dar un lucru este clar! Această crema hidratantă cu extract de pomelo este potrivită tenului meu, mixt spre gras şi tenului gras.
Excesul de sebum a dispărut şi nu am mai avut problema cu tenul care luceste în zona T ca un beculeţ :P
Legat de acnee nu pot încă să mă exprim în totalitate...în principiu cred că ajută la vindecare, pentru că am observat că parcă a mai uscat "monstruleţii" dar nu pot spune că mi-au dispărut problemele cu acneea. Eu nu am o problemă foarte gravă cu acneea...am câţiva "monstruleţi" care nu vor sa plece :)) dar această problemă trebuie rezolvată din interior...alimentaţia şi sucurile acidulate...Adică nu ştiu dacă o cremă poate face minuni...atâta timp cât eu beau Cola... :( şi ştiu ca nu e sănătos...dar nu pot renunţa la el.
Dacă aveti tenul uscat...nu pot să v-o recomand pentru nu cred că vi s-ar potrivi...însă gasiti pe siteul Cosmetice Babaria, creme potrivite pentru fiecare tip de ten.
Despre Crema Babaria Twenty pot să vă mai spun ca miroase minunat! Extractul de pomenlo îi da un miros divin :D
Mie îmi place tare mult această cremă şi sigur o să o cumpăr şi la vară şi sper să aibă acelaşi rezultat :D Gramajul este de 50 ml şi costă 31 de lei pe site-ul Cosmetice Babaria şi o puteţi achiziţiona de AICI. Consider că este destul de accesibilă având în vedere că îşi face treaba cu brio legat de excesul de sebum.
Ingredientele le găsiţi aici:

Pupici şi sper că am venit cu o soluţie pentru fetele cu tenul gras sau mixt spre gras cum îl am eu :)

Etichete: ,