Vreţi să faceţi cadouri şi nu ştiţi ce? Iată soluţia!

Bună dragele mele,
În această perioada a Crăciunului, vrem să dăruim cadouri tutror celor dragi şi de obicei ajungem să stăm ceva pe gânduri...dar ce să-i cumpăr lui...dar ce să-i cumpăr ei...dar celei mai bune prietene? Şi poate de cele mai multe ori intrăm în pană de idei...mai ales că avem şi prieteni mai dificili care poate nu doresc musai cadouri tradiţionale :)
Ei...pentru a ne fi mai uşor, ne vine în ajutor magazinul online SlideDesign unde găsim cadouri mai speciale pentru persoanele dragi şi speciale din viaţa noastră :)
De exemplu pentru viitoarea mea cumnata, care e mare amatoare de ceaiuri, i-aş cumpăra acest Infuzor ceai High Heel. Ea bea şi 5 ceaiuri pe zi, aşa ca zic eu că ar fi un cadou potrivit :D
Pentru fratele meu care fumează cam mult...i-aş dărui aceasta Scrumieră BBQ Crom. Nu ar avea rost să încep să-i povestesc că  nu e bine să fumeze...că să se lase...că nu are rost....am încercat şi nu am avut nici o şansă :))) Eu fiind nefumătoare nu-l pot înţelege...dar în fine... :P
Soacrei mele i-aş dărui un Tel de bucătărie colorat ca să-i înveselescă zilele când ne pregăteşte prăjituri :D
Pentru mine şi soţul meu aş cumpăra un set de 2 Pahare de vin Gravity pentru serile noastre romantice :D

Sora şi cu tatăl meu sunt puţin mai tradiţionali, dar cred că aş găsi şi pentru ei ceva pe acest site :) Mie mi se par super interesante ideile de cadouri. Oricum ar fi , alegerea cadourilor trebuie să o facem cu plăcere şi cu dragoste şi nicidecum din obligaţie. Poate că nu mereu am nimerit cadoul potrivit dar pentru că a fost dăruit din toată inima, a fost apreciat şi până la urmp s-a dovedit a fi util. Cu timpul ajungi să cunoşti mai bine persoanele de lângă tine şi să le cunoşti preferinţele şi nevoile şi atunci alegerea cadoului potrivit va fi mult mai uşor :)
Voi aveţi persoane dragi cărora să le faceţi astfel de cadouri?
Sper că v-am dat câte o idee şi că v-am înveselit puţin seara :)
sursa foto: http://www.blogawards.ro  şi http://www.slidedesign.ro