Arhivă blog

marți, 30 octombrie 2012

Răceală?...Suplimentele naturale de mare ajutor!

Vă povesteam aici despre "cum luptăm împotriva răcelii"...eu reuşesc cu succes să mă ţin departe de răceală, însă soţul meu...mai greu :P El este şi mai încăpăţânat...când i-am spus să ia echineceea capsule, nu a vrut...şi bineînţeles că a răcit.... :(
Acum nu ştie ce sa ia mai repede din tot ce-i dau :))) numai, numai să-i treacă răceala mai repede :P
Pe lângă suplimentele alimentare pentru imunitate pe care le aveam eu, în seara asta le-am primit şi pe cele de la Magazinul Daciccool.

Deja le-am împărţit cu soţul meu, pentru că el va lua Hof.Imun , pe bază de echinaceea, zinc şi vitamina C, şi Salicilol natural, aspirină naturală fără efecte secundare. Pentru ca el este deja răcit are mai mare nevoie decât mine în acest moment, dar oricum nici eu nu voi rămâne fără ele pentru că mi-am comandat şi eu suplimente alimentare de la ei, o să vedeţi când voi primi comanda :D
Din cele pe care le-am primit în seara asta, eu voi lua Spirulina si Uleiul de Peşte.

 Acest supliment îl va ajuta pe soţul meu să depaşească mai uşor starea de răceală, care l-a acaparat. Îl va ajuta să se vindece mai uşor şi ce-mi place cel mai mult e că sunt capsule care aluneca uşor :D
Stimulează sistemul imunitar, protejează eficacitatea tratamentului antimicrobian în infecţii bacteriene.


Salicilol natural- o aspirină naturală, un remediu natural uşor asimilabil, poseda proprietăţi antipiretice şi antinevralgice, nu irită tubul digestiv, protejează ficatul, susţine sănătatea tractului respirator, benefic pentru sănătatea aparatului cardiovascular.

Eu mă voi bucura în continuare de un sistem imunitar puternic şi mi-l voi îmbogăţii cu ajutorul spirulinei şi a uleiului de peşte.

Spirulina este foarte benefică în combaterea multor afecţiuni şi probleme, de aceea după părerea mea ar trebui să fie nelipsită din dieta noastră zilnică. Ea asigură aportul de nutrienţi şi substanţe  bioactive necesar suplimentării regimului dietetic în hepatite cronice, ciroză hepatică. Este recomandată în cazul gastritei şi ulcerului, diabet zaharat tip II, obezitate, cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, îmbunătăţirea performanţelor sportive, compensarea carenţelor de calciu şi magneziu, combaterea procesului de îmbptrânire precoce, etc.
Eu obişnuiesc să iau foarte de des spirulină, fac cure cu spirulină de câteva ori pe an şi m-am bucurat să vad că e in capsule şi nu comprimate :P pe astea le înghit mai uşor :D

Uleiul de peşte este un supliment nutritiv, uşor resorbabil care conţine acizi graşi esenşiali Omega şi lipide. Este util pentru sănătatea creierului şi înlăturarea stărilor depresive, administrat în mod raţional restabileşte raportul acizilor graşi esenţiali, contribuind la funcţionarea optimă a corpului uman.
Acesta stimulează metabolismul şi activitatea funcţională a sistemului nervos cu acţiune de refacere şi protecţie a membranelor celulare şi a învelişului fibrelor nervoase, inclusiv la nivelul creierului. Reduce nivelul colesterolului şi trigliceridelor din sânge şi reechilibrează raportul dintre colesterolul rău şi colesterolul bun, are proprietăţi antitrombotice şi antioxidante, etc.

Am avut o perioadă acum câţiva ani...în care am făcut o cură cu ulei de peşte, la recomandarea medicului, deoarece în urma unor analize îmi ieşise foarte mare colesterolul...la 25 de ani aveam colesterolul 270...ceea ce e foarte mult pentru acea vârstă. Îl aveam atât de mare din cauza stresului permanent la job, statul peste program, sedentarismul...pentru că nu obişnuiam să manânc gras încât sa-l fac din această cauză.
Din acel moment am dat o importanţă foarte mare suplimentelor nutritive şi am reuşit sa- ţin sub control, mai ales de când sunt acasă...

Voi ce suplimente naturale obişnuiţi să luaţi?

Există echilibru între serviciu şi viaţa extraprofesională?

De câte ori nu v-aţi pus această întrebare? Eu personal...de foarte multe ori şi recunosc că abia în această perioadă am descoperit un răspuns după ce am vizionat un filmuleţ foarte interesant în cadrul unei conferinţe.
M-a ajutat să-mi clarific nişte aspecte, deşi în mare parte mă hotărâsem deja ceea ce-mi doresc în acest moment de la viaţă!
De mică am fost o fire ambiţioasă şi de fiecare dată parcă imi doream mai mult după ce realizam ceea ce mi-am propus.

Am facut o facultate şi ulterior mi-am găsit un job în domeniul pe care mi-l doream încă din anul 4 de facultate. Am început de "jos"...cum se spune, adica pe salariul minim pe economie, dar eram tare mândră că reuşisem să am un serviciu stabil încă din facultate.
La început a fost doar serviciu...dar ulterior...cu paşi repezi...mi-am dorit o carieră!
Care e diferenţa dintre serviciu şi carieră? Eu am înţeles-o şi mi-am asumat-o încă de la început. La serviciu te duci şi munceşti pentru un salariu, fără să iţi doreşti neaparat mai mult (asta nu înseamnă că nu poţi avansa), îţi vezi de îndatoririle tale şi cam atât. Dar când îţi doreşti o carieră, cum mi-am dorit eu..., automat vei munci mai mult, vei avea mai multe îndatoriri...pentru că dacă vrei o carieră...îţi doreşti să avansezi şi atunci automat trebuie să faci anumite sacrificii si cel mai întâlnit sacrificiu este timpul tău liber...Când îţi doreşti o carieră, îţi doreşti ceva în plus pe lângă simplul salariu, îţi doreşti să ai un post mai mare.
Pentru că mi-am propus şi am muncit mult mai mult decât îndatoririle mele normale...bineînţeles că am şi avansat destul de repede, ajungând în doar câţiva ani sa am un salariu bunicel pentru zona şi jobul meu, însă să vă spun şi ce a implicat să-mi doresc o carieră....
Mi-am dorit o carieră şi am reuşit să o am, însă cu foarte mult timp sacrificat din timpul meu liber, cu foarte multe ore lucrate peste program...ajunsesem să plec la ora 8 dimineaţa spre serviciu, şi să mă întorc frecvent pe la ora 8 seara, poate chiar şi 9 sau 10 seara....lucru deloc ok pentru viaţa de familie pe care începusem să mi-o doresc...
În momentul în care am avansat, normal că şi seful avea pretenţii din ce în ce mai mari, să lucrez cât mai mult şi de multe ori ajunsesem să lucrez şi pentru alte persoane, pentru că ţi se cerea şi trebuia să te conformezi...
Stresul era din ce în ce mai mare şi vă spun sincer că aveam zile în care ajungeam plângând acasă şi spunându-i soţului meu că..."nu mai potttt".....Da....aveam un salariu bun...la un moment dat, dublu decât al soţului, aveam cariera pe care mi-o dorisem....dar la un moment dat am simţit că nu mai pot!!! Deşi îmi plăcea ceea ce făceam, faptul că erai permanent sub stres şi monitorizat în fiecare clipă, în fiecare dimineaţă şedintă, seara şedinţă, telefoane peste zi să spui ce ai realizat din ceea ce ţi-ai propus dimineaţă...etc.
Dacă aş fi fost lăsată să lucrez fără să mă preseze cineva permanent, aş fi fost mult mai eficientă şi aş fi lucrat şi mai mult, pentru că repet, îmi plăcea ceea ce făceam, era ceea ce-mi dorisem, însă...nu în acest stil...
În fine...ca tot românul mă încurajam spunând că dacă cei din jurul meu rezistă trebuie să rezist şi eu...concept deloc sănătos pentru viaţa noastră personală...
Ajunsesem să vin acasă, plânsă şi obosită fizic şi psihic şi să nu mai fiu în stare de nimic :( Noroc că soţul meu a fost alături de mine şi m-a susţinut mereu.
Apoi...într-o zi...am aflat că sunt însărcinată... :) Ne doream un bebe şi când a venit vestea a fost un moment de bucurie.
Din acel moment mi-am dat seama că priorităţile mele se vor schimba...toată atenţia mea s-a canalizat asupra sarcinii, să fie bebe bine!
Cariera...deja devenise pe planul doi...începusem să refuz elegant să mai stau prea mult peste program, însă mi-am dat în continuare silinţa să muncesc cât mai eficient pentru a nu decade în ochii superiorilor.
Făceam tot posibilul să ma liniştesc, să nu mă mai stresez din pricina jobului, să nu mai plâng...ştiind că toate stările mele de rău pot afecta bebeluşul.
Când am intrat în prenatal, pot să spun că am răsuflat uşurată, prinţesa mea era bine şi sănătoasă în burtică , iar eu începeam încet, încet să mă liniştesc :)
Când mă voi întoarce la job, după ce se va termina concediu de creştere copil, ştiu ce vreau să fac în continuare! Carieră mi-am dorit şi am avut...de acum îmi voi dori doar să-mi pastrez jobul actual, care mă satisface din punct de vedere profesional şi financiar, însă nu cred că voi dori mai mult...
De acum familia este pe primul plan şi va trebui să reuşeşc să găsesc un echilibru foarte bun între serviciu şi viaţa mea personală. Şi ştiu că voi reuşi!
Voi reuşi să-mi păstrez şi jobul, pentru că-mi place ceea ce fac şi cum sunt o femeie ambiţioasă şi activă îmi doresc să fiu şi împlinită din punct de vedere profesional, dar îmi voi face timp şi pentru familia mea!
Acum am un motiv în plus si prinţesa mea merită toată atenţia şi dragostea mea!
Însă până atunci...ne bucurăm în continuare de timpul pe care-l petrecem împreună, pentru că...deşi nu se aştepta nimeni...mi-am ales să stau cu prinţesa 2 anisori şi să iau o indemnizaţie foarte mică...faţă de cum aş fi luat dacă alegeam să stau cu bebe doar 1 an (mă încadram undeva spre maxim...).... Însă am ales cu inima şi am considerat că nici o sumă de bani nu îţi va compensa zâmbetul pe care-l primesti în fiecare zi de la copil şi că nu mă voi mai întâlni cu aceşti 2 ani din viaţa prinţesei mele!
Ne descurcăm mai greu cu banii, având în vedere diferenţa mare de bani în minus...dar fericirea pe care o simţi când petreci timp cu copilul tău compensează totul! :)
Sunt o femeie fericită şi împlinită!

Voi aţi găsit echilibrul între serviciu şi viaţa extraprofesională?
Aştept să-mi povestiţi şi experienţele voastre!
În final vă invit să vizionaţi şi un filmuleţ foarte interesant al celor de la TMI

Acest articol este scris pentru proba nr 12 în cadrul competiţiei SuperBlog 2012
Menţionez că articolul este scris din experienţa mea reală şi sinceră.

luni, 29 octombrie 2012

Cum luptăm împotriva răcelii?

A venit toamna în adevăratul sens al cuvântului şi o dată cu ea şi predispoziţia noastră la răceli...
E foarte important să încercăm să prevenim răceala, mai ales că în ziua de astăzi avem acces la multe informaţii şi la foarte multe remedii naturiste şi pe bază de suplimente naturale.
Eu pot să spun că sunt un caz mai fericit, având în vedere că răcesc destul de rar, probabil pentru că am sistemul imunitar destul de puternic... De când eram mică, răceala a stat destul de departe de mine, dar şi când răceam...(pot număra pe degete de câte ori am răcit in toată viaţa mea :D)...răceam destul de rău, eram bună direct de injecţii :P

Faptul că răcesc destul de rar se poate datora şi faptului că am grijă ca atunci când vine toamna să încerc să-mi întăresc cât mai mult sistemul imunitar. Pe lângă o alimentaţie cu multe fructe şi legume, ajut organismul să-şi atragă cât mai multe vitamine şi prin suplimentele naturale şi ceaiuri pe care le găsim în ziua de astăzi în multe magazine online naturiste, farmacii, plafare, etc.

Pentru prevenirea răcelii folosesc foarte des , extract de echinaceea sub formă de capsule, pe care o gasiţi în magazinul DACICCOOL unde găsiţi o sumedenie de cosmetice şi remedii naturiste româneşti.
Capacitatea de fortificare a sistemului imunitar al echinaceei este cunoscută de sute de ani. Extractul de echinacee creşte capacitatea de apărare a organismului şi scade frecvenţa apariţiei bolilor. Planta echinaceea are calităţi imunomodulatoare, antiseptice, este antifebrilă, antivirală şi antibacterină.

Pe lângă echinaceea, şi zincul şi vitamina C sunt foarte importante în prevenirea şi tratarea răcelii.
Zincul este un mineral extrem de important  care participă la stimularea sistemului imunitar, şi ca şi vitamina C , zincul ajută la diminuarea simptomelor răcelii, la prevenirea acesteia şi la diminuarea perioadei de convalescenţă.
De aceea este ideal când găsim un supliment natural care să conţină toate cele trei produse, cu este Hof. Imun de la Hofigal
Acesta din urmă urmează să-l primesc zilele acestea, dar având în vedere că soţul meu este mai sensibil şi mai predispus la răceală, decât mine, va trebui să mai fac o comandă de câteva suplimente naturale din magazinul DACICCOOL şi în comandă cred că voi mai adăuga şi câteva cosmetice :)))) Chiar azi voi face comanda ca să ajungă produsele săptămâna asta, plus că vreau să răsfoiesc magazinul să văd ce găsesc şi pentru prinţesă, ca să-i întăresc sistemul imunitar, că ştiţi că am avut mici probleme cu ea zilele astea.

Vă invit şi pe voi să răsfoiţi magazinul online DACICCOOL si să le daţi şi un LIKE pe Facebook aici, asta în cazul în care nu aţi facut-o deja :)
Cred că e foarte important să susţinem producţia produselor româneşti, fie ele cosmetice, remedii naturiste sau alimente. Produsele româneşti sunt de o calitate foarte bună şi la preţuri accesibile, spre deosebire de multe produse străine care se află pe piaţa noastră la nişte preţuri exagerat de mari.

Voi ce remedii aveţi împotriva răcelii? Cum reuşiţi să o ţineţi la distanţă sau să o trataţi cât mai eficient?
Aştept comentariile de la voi pe această tema, aşa pot învăţa noi remedii de la voi!

duminică, 28 octombrie 2012

Un cadou deosebit într-un moment special!

Azi, pentru mine şi pentru familia mea este o zi deosebită. 28 octombrie va fi întotdeauna o zi deosebită pentru noi. De ce?
Pentru că acum 1 an...pe 28 octombrie 2011 am născut-o pe prinţesa noastră, Maria Sara. A venit pe lume sănătoasă şi voioasă şi din acel moment ne-a luminat viaţa şi o va face pentru totdeauna!
În fiecare an, ziua aceasta va fi plină de emoţie atât din punct de vedere a zilei de naştere a prinţesei cât  şi a cadoului pe care l-am primit când am născut-o. O superbă bijuterie pe care am primit-o de la soţul meu, un colier superb cu cristale swarovski. din magazinul online Borealy.ro Nu-i aşa că este superb? A fost un cadou minunat pe care l-am primit de la soţul meu cu ocazia veniri pe lume a prinţesei şi am purtat colierul cu drag şi emoţie la fiecare ocazie specială. 
Când mi-am revenit după cezariană şi m-au mutat în rezerva de la clinică, mi-a adus şi prinţesa în cameră şi apoi a venit şi soţul meu cu un buchet de flori superb şi cu acest colier minunat! Eram atât de fericiţi şi emoţionaţi amândoi, ţinând-o pe prinţesă în braţe şi cu colierul swarovski la gât.
Prinţesa noastră în prima ei zi de viaţă

Bineînţeles , colierul se afla într-o cutiuţă de bijuterii superbă, neagră şi elegantă, la fel ca şi bijuteria. Înăuntru era gravat firma Borealy. Atunci mi-am dat seama de calitatea superioară a bijuteriei şi de seriozitatea magazinului. Un magazin online de încredere, care îţi vine în ajutor când vrei să dăruieşti celor dragi ceva deosebit!
Eu la rândul meu m-am simţit iubită şi deosebită, fericită şi împlinită!
Apoi răsfoind site-ul am văzut că au o gamă foarte variată de cadouri pe care să le dăruieşti celor dragi şi idei foarte frumoase de ambalare a cadourilor.

În fiecare 28 octombrie îmi aduc aminte de acea zi deosebită, de venirea prinţesei în viaţa noastră, de cadoul superb pe care l-am primit. Soţul meu a fost inspirat şi a ştiut ce să cumpere, şi de unde :)
Voi ce cadouri speciale dăruiţi celor dragi? Acum că mai este puţin până la Crăciun, deja mi-am făcut o listă destul de lung cu cadouri de dăruit de pe Borealy.ro

Acest articol este scris pentru proba 11 in cadrul competitiei SuperBlog 2012.

joi, 25 octombrie 2012

Ştii tot ce mişcă!

În ultimul timp m-am întâlnit tot mai des cu prietena mea din copilărie, Narcisa, (eu o alint Narcisuca :)) de când eram mici şi aşa îi spun şi acum, dar ea nu se supără :P )
Are şi ea o prinţesă de 1 an şi 9 luni, frumoasă foc, Briana Maria o cheamă :)
M-a invitat într-o zi la ea, la o cafea, bineînteles şi cu prinţesa mea ca să se joace cu fetiţa ei şi să fie şi ele puţin ocupate :))
Din vorbă în vorbă îmi povesteşte ca fetiţa ei are obiceiul să ia lucrurile şi să le ascundă pe unde crede ea că nu pot fi găsite...şi când ţi-e lumea mai dragă sau te grăbeşti....ia cheile de unde nu-s :)))) Şi stai şi caută şi în gură de şarpe...ultima oară le ascunsese în buzunarul de la căruţul ei :P
Fetiţa crede că mami se joacă cu ea, dar câteodată e chiar neplăcut să stai să cauţi de nebună lucruri prin casa ta....
Atunci i-am povestit că cei de la Edimax au nişte camere de supraveghere PnV foarte performante, cum ar fi IC-7110W si cu ajutorul lor poţi să vezi tot ce mişcă :D

I-am spus că datorită acestei camere sigur va scăpa de problema :) Camera detectează mişcarea în zone multiple şi trimite videoul şi pe email, oferă pre-înregistrare şi post-înregistrare la producerea unui eveniment. Poţi monitoriza camera rapid şi de la distanţă prin iPhone, iPad, Android, PC  sau MAC.
După ce a achiziţionat această cameră nu a mai avut probleme din cauză că nu mai gasea lucrurile pe care le ascundea prinţesa ei :)
Plus că această cameră a ajutat-o şi să o lase pe fetiţă în grija soacrei ei, ori de câte ori avea nevoie, şi cu toată încrederea pentru că accesa camera de supraveghere cu aplicaţia EdiView prin smartphone şi se liniştea când vedea ca totul e ok...dacă se poate spune aşa având în vedere că tocmai o vedea pe prinţesa ei cum îi ascundea telefonul bunicii sub pernele de pe canapeaua din living :)))))))))))
Apoi a sunat-o de câteva ori :))))) că a durat ceva până a găsit soacra ei telefonul :P
Mi s-a părut o achiziţie foarte bună în cazul ei, mai ales că nu era chiar sigură că soacra ei se va purta cum trebuie cu fetiţa, dar se pare că până acum s-a înşelat şi mi-a recunoscut că a judecat-o greşit pe soacra ei şi că o va mai lăsa cu fetiţa ei...de data asta cu toată încrederea :)
Aşa că zic eu că pe lângă faptul că au scăpat de problemă şi sunt şi în siguranţă, camera a contribuit şi la o mai bună relaţie cu soacra ei :P

Mă gândeam că ar putea fi un cadou excelent de casă nouă pentru naşii noştrii, care doar ce s-au mutat la casă şi această cameră le-ar spori siguranţa împotriva hoţilor, mai ales că au casa pe undeva pe la ieşire din Bucureşti....Dap...cred că ar fi perfectă! :D

Acest articol a fost scris pentru proba 10 din competiţia SuperBlog 2012.

marți, 23 octombrie 2012

În rulotă...şi suntem buni de drum!

De mult timp visez la un concediu în aer liber, la munte...să mă simt mai aproape de natură! 
Am putea merge şi cu cortul însă cu prinţesa ar fi puţin mai greu...este încă mică şi nu cred că ar rezista.
Apoi m-am gândit că ar fi fost atât de frumos dacă am fi avut o rulotă...dar de unde...? Întotdeauna am admirat dragostea de natură şi curajul celor care se duc la munte cu rulota! Dar o rulotă costa destul de mult şi oricum nu am fi avut de ce să cumpărăm o rulotă atâta timp cât noi avem concediu cateva săptamâni...
Apoi stând şi gândindu-mă, mi-a venit ideea de a închiria o rulotă! Dar de unde?...
Aşa am aflat despre Aventuria.ro , un magazin online de unde poţi închiria fără probleme o rulotă, cu care să pleci în concediu liniştit, alături de familie.

Magazinul iţi pune la dispoziţie diverse produse şi servicii, asa că ai de unde să alegi, ceea ce-ţi doreşti pentru a avea un concediu confortabil şi reuşit.
Aşa că noi am hotărât! La vară plecăm la munte cu rulota pentru o săptămână...poate două...cine ştie!
Asa putem să o luăm şi pe prinţesă şi să se bucure şi ea de natură şi de ţara noastră frumoasă!

Voi v-aţi bucurat până acum de un concediu cu rulota?
Dacă da...mi-ar plăcea să-mi daţi câteva sfaturi. Noi ne gandeam ca locaţie la Buşteni , în zona special amenajată.
Dacă nu aţi fost, v-ar tenta aşa ceva?
Pupici

Acest articol este scris pentru proba 9 din competiţia SupeBlog 2012

luni, 22 octombrie 2012

În căutare de blugi :D

Dap :) Am pornit în căutarea unei noi perechi de blugi care să-mi satisfacă dorinţa de a avea o pereche de blugi nou nouţă.
E cam greu să te hotărăşti la o singura pereche de blugi, când găseşti acum o sumedenie de modele, culori, etc.
Eiiii...şi răsfoind magazinele online pe care le ştiu şi pe unde mai îmi place să-mi clătesc ochii...am gasit această pereche de blugi care mie mi-a plăcut foarte mult!
Este perfectă pentru ceea ce-mi doresc. Nişte blugi destul de simpli, dar totuşi cu mici taieturi (franjuri) care să se potrivească atât la balerini, adidaşi, cât şi la tocuri...deşi de cele mai multe ori prefer să port blugi cu balerini.
I-am descoperit în secţiune blugi dama din magazinul online UrbanOnes.com , unde bineînteles găseşti mai multe modele de blugi, însă acesta mi-a plăcut mie cel mai mult.
Eu de obicei am aceeaşi mărime la toţi blugii şi nu-mi este teamă să-mi comand blugi online, dar oricum de fiecare dată verific şi tabelul cu mărimi sau eventual dacă nu găsesc pe site aşa ceva, i-au legătura pe facebook cu persoana care se ocupă de acel site. Acum cam fiecare site are si pagină de facebook şi este destul de uşor sa comunici cu persoane capabile să te lămurească în ceea ce doreşti să achiziţionezi.
Am văzut că au mărimea mea, acum nu rămâne decat să îi contactez să văd dacă se şi potrivesc mărimile şi să-i întreb cam în cât timp i-aş primi.
Voi ce părere aveţi despre aceşti blugi? Vă plac? Sau preferaţi alt stil de blugi?
Pupici!

duminică, 21 octombrie 2012

Seducţie la nivel VIP!

Stăteam pe canapeaua foarte confortabila din camera hotelului şi ma uitam la invitaţia ce era aşezată pe măsuţa foarte elegantă. Am luat invitaţia şi m-am mai uitat încă o data la ea...Era o invitaţie la o petrecere VIP, un cadou pe care-l primisem de la o prietenă foarte dragă, Coty. Urma şi ea să fie prezentă la petrecere şi-mi doream să o revăd, însă în acelaşi timp îmi era şi puţină teamă...fiind prima petrecere VIP la care aş fi participat...Nu că nu aş fi avut încredere în mine...nicidecum, însă eram într-o alta lume...eram la Veneţia...şi mă bucurasem până în acea zi de tot ce era mai frumos în această gură de rai, dar parcă nu eram pregătită de petreceri...
M-am îndreptat către dulap să-mi privesc încă o dată garderoba...la loc special era al doilea cadou pe care-l primisem de la prietena mea, o data cu invitaţia...o rochie superbă şi o pereche de pantofi cu toc înalt minunaţi! Hmmm...se gândise la toate. Apoi m-am uitat către noptieră unde se afla Playboy VIP for Her, parfumul meu preferat şi în care aveam deplină încredere! 
L-am luat şi l-am aplicat la încheietura mâinii, apoi l-am mirosit iar şi iar...şi DA! Voi merge la această petrecere VIP.
După ce m-am pregătit, m-am îndreptat către oglindă şi...zâmbind...am aplicat un strop de parfumul meu Playboy VIP, pe care apoi l-am strecurat în poşetă. Mireasma lui m-a învăluit si mi-a dat încă o dată încrederea şi hotărârea de care aveam nevoie.

Ajunsă la petrecere, am intrat plină de încredere şi privind în jurul meu...întradevăr era totul superb, plin de vedete internaţionale.
Am căutat-o cu privirea pe prietena mea Coty, însă nevăzând-o m-am hotărât să mă îndrept către bar. Cu ochii în poşetă, uitându-mă după telefon, m-am ciocnit de-o persoană şi mi-am răsturnat poşeta...Offf m-am aplecat imediat să strâng tot ce căzuse din poşetă...iar bărbatul de care mă ciocnisem s-a aplecat şi el să mă ajute scuzându-se în continuu...în italiană. Tot el mi-a recuperat şi parfumul meu, care căzuse şi se desfacuse...fără să-şi dea seama l-a luat şi l-a mirosit, cufundandu-se în mirosul îmbietor si parcă uitând să mi-l mai dea...Apoi condus parcă de mirosul parfumului pe care îl emanam s-a îndreptat spre mine şi mi-a înmânat parfumul spunându-mi că un parfum atât de deosebit nu putea fi decât al unei femei superbe...
În acel moment mi-am dat seama ca nu era un vis...ci că stateam de vorbă tocmai cu idolul meu de mai bine de 16 ani...cu Eros Ramazzotti. Mi-am cerut scuze pentru ciocnire, însă el deja uitase ce se întamplase şi continua să mă privească insistent. Apoi am facut cunoştinţă şi m-a invitat la masa lui. Mi-am comandat un cocktail şi am început să vorbim de parcă ne-am fi cunoscut de-o viaţă...ce-i drept el mă sorbea din priviri...
Plină de seducţie şi eu l-a rândul meu mă simţeam în al nouălea cer, şi uitasem că de fapt până să mă ciocnesc cu el vroiam s-o caut pe prietena mea. Dintr-o dată mi-a sărutat mâna şi m-a invitat la dans, spunându-mi neîncetat că deşi nu mă cunoaşte...simte că am ceva special care îl fascinează...că sunt diferită de femeile din acea incăpere şi că şi-ar dori ca acea noapte să nu se sfârşească niciodată...să ramânem aşa...îmbrăţişaţi pentru totdeauna...
Mie nu-mi venea să cred...era lângă mine...mă ţinea în braţe...oare nu era doar un vis....???...

                                                                                                             
Acest articol a fost scris pentru proba 8 din competitia SuperBlog 2012.

vineri, 19 octombrie 2012

Suntem fani branza! Si tu esti un fan?

Romanul de cand e el pe acest pamant este fan branza!
 Daca stai sa iei la pas, tara noastra draga si frumoasa, vei intalni peste tot tonete cu branza de toate felurile (in coaja de brad, sarata, dulce, cu mucegai, etc), cascaval (simplu sau afumat), lapte, iaurt...ce sa mai...toate branzeturile acestea gustoase si sanatoase.

Astfel ca romanul fiind asa un impatimit al branzei, a fost inevitabil sa nu introduca acest cuvant "branza" (impreuna cu derivatele) in vorbirea lui curenta, de aici dezvoltandu-se si foarte multe expresii si proverbe, forte cunoscute si utilizate si in zilele noastre, precum:

"Frate, frate, dar branza-i pe bani..."   :P

"Branza buna in burduf de caine"

Cred ca multe dintre noi am auzit expresia...."sotul meu e un zgarie-branza cand vine vorba de cosmeticele mele" :))))

Sau cum ar fi..."ce mare branza a facut cucuoana aceea de e asa populara..."  :P

Dar asta? ati auzit-o? :P "Nu faci nici o branza daca doar stai si te uiti la mine..."  :D

In cazul nostru, cu totii suntem fani branza de la mic la mare :D
Din frigiderul nostru nu lipseste niciodata branza de toate felurile: branza sarata sau dulce, iar pentru printesa branza calcica :)
Printesa mea papa branza in fiecare zi si asa va avea oasele puternice si va tine doctorul departe :D
Hi, hi :D Voi sunteti fani branza?

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2012.


joi, 18 octombrie 2012

Am nevoie de un laptop nou!

Asa cum am scris si in titlu...am nevoie de un laptop nou...sau mai bine zis de inca un laptop :))
Laptopul meu actual il am de vreo 4 anisori :P un laptop printre cele mai bune la momentul respectiv, insa cum tehnologia avanseaza cu viteza luminii...am ajuns la concluzia ca-mi trebuie un laptop nou, mai performant, ca sa pot tine pasul cu noutatile :D
Bineinteles ca nu voi renunta nici la cel actual, dar cum suntem doi...e mai bine sa avem si 2 laptopuri, de multe ori s-a intamplat sa stam sa asteptam unul dupa altul, asa ca mai bine fiecare cu laptopul lui...sau macar sa fie 2 laptopuri in casa :))
Asa ca daca tot ne-am hotarat amandoi ca avem nevoie de inca un laptop si care sa fie mai performant decat cel actual, am inceput cautarile :D si ne-am oprit la magazinul Azerty unde am gasit ceea ce ne dorim, dar ceva care sa-mi si permit :P
Stiti cum e...cand iti alegi un laptop nou, iti doresti clar ceva mai bun decat ai  avut pana atunci dar care sa ti-l poti permite financiar...ca asa visez si eu la cine stie ce gadget...dar daca nu mi-l pot permite...degeaba :P
Asa ca m-am oprit la acest Laptop ASUS K55VD-SX010D, care intruneste din punctul meu de vedere ceea ce-mi doresc eu momentan de la un laptop si pe care sa zic ca mi-l pot permite :D

De ce m-a atras acesta si nu altul? Este simplu...
In primul rand m-a atras faptul ca are un procesor de ultima generatie si anume Intel Core i5  care ma va ajuta foarte mult cand voi naviga pe net viteza de incarcare fiind destul de mare :) avand in vedere ca viteza procesorului fiind de 2,5 GHz
Display-ul de 15,6 inch si rezolutia de 1366x768 pixeli sunt perfecte pentru ceea ce-mi doresc eu.
Memoria RAM de 4096 MB este zic eu, supifienta pentru ceea ce ne dorim noi de la laptop si  HDD de 750 GB este chiar peste ceea ce avem noi neaparat nevoie, dar stii cum e cu cat e mai mare cu atat e mai bine :D
Laptopul dispune de camera web, microfon si difuzoare incorporate, asa ca atunci cand vreau sa vorbesc cu cineva, nu trebuie sa ma complic si cu casti cu microfon sau camera web separat...:D Are si card reader si bluetooth ceea ce-mi usureaza transferul pozelor si a filmuletelor :)
Placa video de care dispune laptopul ii va permite sotului meu sa joace ultimile jocuri aparute :)) in special PES-ul :P
Pretul este unul acceptabil, avand in vedere ca laptopul este unul de ultima generatie si care ne va ajuta pe amandoi in activitatea noastra :D

Voi cum va alegeti laptopul? Dupa ce criterii?

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2012.

marți, 16 octombrie 2012

Cuverturi de vis!

Hello,
Majoritatea dintre voi stiti ca la primavara vom incepe sa renovam celalalt apartament cu 3 camere in care ne vom muta probabil la inceputul verii :D
Va dati seama ca sunt in pline cautari de tot ce tine renovare, mobila si accesorii pentru dormitoare, gen cuverturi, perdele, covoare, etc.
Azi am descoperit niste cuverturi minunate, atat pentru dormitorul nostru, cat si pentru dormitorul printesei noastre, pentru ca desi este inca mica...nu ma pot abtine sa nu fac cautari si pentru dormitorul ei :))))
M-am gandit sa va arat si voua ce mi-a facut cu ochiul in materie de cuverturi, desi am vazut si niste perdele superbe!
Pentru dormitorul nostru aceasta cuvertura de pat ITZA, mi s-a parut superba si avand in vedere ca noi ne vom face dormitorul pe wenge (cum il avem si acum..ne place foarte mult :P) m-am gandit ca merge perfect o cuvertura de culoare deschisa :) pentru contrast.
Si nu in ultimul rand pentru camera printesei mele, care la inceput va fi doar o camera de joaca, dar cand va mai creste va deveni dormitorul ei :D, mi-a placut la nebunie aceasta cuvertura de pat copii, bineinteles care trebuie sa fie musai rozzzz :D
Este superba! Nu-i asa? Eu o ador :X
Am gasit foarte multe produse superbe in magazinele online si consider ca este si o varianta mai usoara de a face cumparaturi :D
Bineinteles ca vor fi si cumparaturi fizice, sa vad produsele la fata locului, dar sunt atatea frumuseti pe internet, pe care nu le gasesti decat pe la Bucuresti...si va dati seama ca nu se merita sa fac iun drum pana acolo doar pentru niste cuverturi...sau mai stiu eu ce...
Doar sa avem si alta treaba pe acolo si asa..da, ar merge :D poate poposim putin si pe la nasi :)))
Pupici, dragele mele! :*


Poveste de Craciun - Bijuteria care mi-a schimbat viata!

 In ultimile zile stateam si ma gandeam ca nu mai este chiar atat de mult pana vine iarna si ca sarbatorile se apropie cu pasi repezi...
Craciunul este sarbatoarea mea preferata, inca de cand eram mica abia asteptam sa mergem sa cumparam brad si sa-l impodobim :D eu puneam in fiecare an varful bradului ;;) bineinteles ajutata de tata ca nu ajungeam la varf cand eram mica :))
Timpul a trecut, dar Craciunul a ramas mereu in sufletul meu, mai ales ca in urma cu 3 ani am primit in dar o bijuterie care mi-a schimbat viata!
Impodobisem bradul cu atata drag , mai ales ca imi cumparasem si cateva globuri noi...eram foarte mandra de rezultat si de cum arata bradutul nostru de Craciun.
Eu ii cumparasem deja cadoul, iubitului meu, un ceas superb, pe care il poarta si acum aproape in fiecare zi, desi mai are si altele :))
Reusisem sa-l ascund de el, pana in ziua de Craciun si la randul meu eram tare curioasa ce voi primi pentru ca si el reusise sa fie foarte secretos si sa nu descopar nimic din surpriza care ma astepta.
Sincer, ma gandeam ca imi va face cadou bijuterii cu cristale Swarovski, pentru ca fusesem cu cateva saptamani inainte prin zona libera sa ne cumparam cate un parfum si atunci eu am pus ochii pe ceasul pe care i l-am facut cadou si imi clatisem si eu ochii la niste bijuterii Swarovski :))
In ziua de Craciun cand ne-am gasit cadourile sub brad :D pe mine ma astepta o pungulita mica de cadou, dar in ea era o cutiuta mica de bijuterii...ci nu una a vreunui set...cand deschid cutiuta...inima a inceput sa-mi bata din ce in ce mai tare cand am vazut ca in ea se afla un inel de logodna :x In acel moment, iubitul meu l-a luat din cutiuta si mi l-a pus pe deget, dupa care m-a intrebat "Vrei sa fii sotia mea?" ...desi stia deja raspunsul i-am raspuns cu un "DA" plina de fericire si am sarit in bratele lui.
Dupa acea zi, bineinteles ca am anuntat pe toata lumea ca ne-am logodit si ca vrem sa ne casatorim anul urmator :D
Dupa o perioada l-am intrebat cum a reusit sa-l cumpere fara sa-mi dau seama si mi-a povestit ca initial a vrut sa-l cumpere dintr-un magazin online, luxurygifts.ro ,  pe care in tot rasfoiam eu si-mi clateam ochii pe acolo :))) dar a renuntat la aceasta idee nestiind marimea de care avea nevoie. Asa ca a preferat sa-mi ia unul din inelele mele si sa dea o fuga pana la Constanta (cand eu eram la munca) si sa se duca sa-mi cumpere inelul de logodna. Mi-a spus ca a stat cateva ore pana sa se hotarasca pe care sa-l aleaga :)) dar va spun ca a facut alegerea perfecta!
Acesta este inelul de logodna, este simbolul iubirii noastre :)
Si noi in ziua nuntii :D 
 Pentru noi Craciunul are o semnificatie aparte si ne bucuram in fiecare an de el, iar anul trecut ne-am bucurat de Craciun si impreuna cu printesa noastra :X

Suntem o familie fericita si implinita si va doresc tuturor sa fiti la fel de norocosi ca si noi, sa va gasiti unul pe celalalt, sa va iubiti si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
:)

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2012.

luni, 15 octombrie 2012

Azi ascult...

Buna dragele mele,
Nu stiu daca inca stiti , dar eu sunt un fan Eros Ramazzotti de foarte mult timp :D 
Cred ca de cand aveam vreo 12 ani :P (adica sunt fana lui de mai bine de 16 ani :))))
Am fost si la concertul lui din iulie 2010 din Bucuresti, a fost un vis implinit <3
Si dansul miriloir la nunta mea a fost bineinteles, o melodie a lui Eros Ramazzotti
Indiferent de ce gen de muzica am ascultat dea lungul anilor, melodiile lui Eros Ramazzotti au ramas mereu in sufletul meu si vor ramane pentru totdeauna <3

Azi ascult...Un angelo disteso al sole ..

duminică, 14 octombrie 2012

Placerea lecturii!

In ultimii ani am avut o placere deosebita sa citesc cat mai multe din cartile pe care le-am achizitionat dea lungul timpului si care formeaza in momentul de fata o mica biblioteca de peste 130 de carti :)
Toate sunt achizitionate incepand din anii de facultate, pana atunci "devorasem" biblioteca parintilor si ei mari amatori de lectura, avand o biblioteca frumoasa :D
La inceputul facultatii...bineinteles ca nu mi-am permis sa-mi achizitionez atat de multe carti...insa dupa ce m-am angajat, inca din anul 4 de facultate, o parte din salariul meu se ducea pe carti :)) si de atunci tot cumparand, am ajuns sa am si eu biblioteca mea, pe care am carat-o prin chirie in anii facultatii :)) apoi mi-am adus-o acasa cand m-am mutat cu sotul meu :P m-a primit cu tot cu carti :))
Cel mai mult cred ca am citit in primii ani de facultate, citeam ce carti imi cumparam eu, dar si cele pe care le cumpara una din colegele de apartament :D , eram doua impatimite ale lecturii asa ca ne imprumutam cartile de la una la alta. Am citi tot felul de carti, romane de dragoste, carti politiste, carti horror, carti SF, etc.
Apoi desi din anul 4 de facultate, imi permiteam sa-mi cumpar mai multe carti, nu prea mai aveam timpul necesar sa le citesc pe toate care le cumparam, din cauza programului incarcat cu munca si cu facultatea :( Asa ca...desi mi-am cumparat mai multe carti in aceasta periada, am citit mai putin :( 
Cand am ramas insarcinata, mi-am dat seama ca aveam din ce in ce mai mult timp liber, mai ales ca mai avusesem cateva probleme si statusem in concediu medical, apoi dupa ce am intrat in concediu de odihna urmat de cel prenatal, pot sa spun ca am citit cat am putut de mult din cartile din biblioteca mea personala :D
Dupa ce am nascut-o pe printesa mea, timpul inca mi-a mai permis sa citesc cateva luni dupa acest eveniment minunat din viata mea, dar de cand printesa mea a inceput sa descopere tot mai mult lumea din jurul ei timpul meu s-a diminuat drastic, asa ca momentan imi mai pot permite sa citesc doar noaptea cand doarme ea si astept sa se trezeasca sa-i dau sa pape lapticul de noapte, sau doar in weekend cand mai este sotul acasa si mai sta si el cu ea, iar mami i-a o pauza de relaxare cu o carte in mana si o cafeluta, bineinteles doar pentru vreo 2 ore :)) ca apoi mergem la plimbare in parc :D
In ultimile zile, stand si uitandu-ma in biblioteca mea, ma intrebam care a fost prima carte pe are am citit-o de la editura Nemira...Sincer, nu cred ca am dat vreodata importanta de la ce editura este o carte, atata timp cat ma atragea si doream sa o cumpar :D 

Asa ca am stat putin si am rasfoit prin biblioteca, pana am gasit cartea "Doamna din lac" de Raymond Chandler.

Este un roman politist care m-a tinut cu sufletul la gura pana la finalul cartii si care merita din plin sa-i acorzi cateva ore pe zi pentru a citit.
Nu o sa fac acum o recenzie a cartii, insa o sa va spun cateva despre actiunea ce se petrece in roman, poate va starnesc cat de cat curiozitatea :P
Un prosper om de afaceri, Derance Kingsley, angajeaza un detectiv particular pentru a-i gasi sotia, care disparuse de ceva vreme. Acesta apeleaza la detectivul Philip Marlowe pentru ca nu dorea sa provoace un scandal din acest lucru, mai ales ca acesta gaseste o telegrama a sotiei in care isi anunta intentia de a-si parasi sotul si de a se casatori cu amantul ei, Chris Lavery.
Detectivul ajunge in Little Fawn Lake, locul unde sotia dlui Kingsley fusese vazuta ultima data si continuandu-si cercetarile descopera secrete dubioase, crime si oameni corupti ai acestui orasel...aparent foarte linistit....
Gata :D Nu va mai spun mai mult :P sper ca v-am starnit curiozitatea, cat sa cautati aceasta carte si sa o cititi.
Intriga acestei carte este superba si te provoaca sa nu lasi cartea din mana si sa-ti doresti sa descoperi o data cu detectivul secretele acestui orasel.
Este prima carte de Raymond Chandler, pe care o citesc insa cu siguranta nu va fi si ultima, doar ca momentan mi-am propus sa termin de citit mica mea colectie de carti si apoi sa imi mai imbogatesc biblioteca :D
Pupici :*


Acest articol este scris pentru SuperBlog 2012

joi, 11 octombrie 2012

Promisiuni respectate!

Cred ca este destul de usor sa faci o promisiune...dar cat de important este pentru tine sa o si respecti?
Pentru mine o promisiune este foarte importanta si-mi doresc sa-mi pot onora promisiunile de fiecare data si de multe ori am facut eforturi destul de mari ca sa reusesc acest lucru.
Insa recunos ca au existat momente cand poate am facut o promisiune in graba..."promit ca astazi afisez castigatorii..." si sa se intample anumite evenimente neplacute  in viata mea si astfel sa nu-mi pot respecta promisiunea :(
Stiti...chiar daca poate parea o promisiune banala si care sa nu influenteze neaparat in rau faptul ca nu a fost respectata, pentru mine personal orice promisiune pe care o fac este importanta si in momentul cand nu o respect simt un gol si o neliniste si parca nu ma simt bine pana nu duc la capat acea promisiune, chiar daca nu in termenul stabilit initial...
Eu apreciez foarte mult cand o persoana isi respecta promisiunile facute fata de mine si acea persoana creste foarte mult in ochii mei.
La fel se intampla si in cazul unui magazin online care-si respecta promisiunile facute fata de clientii sai.
Un astfel de magazin este Oktal.ro, unul dintre cele mai longevive magazine online de IT&C si electrocasnice din Romania, incepandu-si activitatea online inca din anul 1999.
Oktal.ro este membru fondator al Asociatiei Romane a Magazinelor Online din Romania (ARMO) care promoveaza si respecta regulile prevazute in Codul de Bune Practici pentru Comertul Online din Romania.
Acestia au o deviza foarte interesanta "Promisiuni respectate. Din 1999". Da! Mai ales pentru un magazin online sa-ti respecti promisiunile fata de clientii tai, cred ca este cel mai important! Si daca reusesti acest lucru, cred ca succesul acelui magazin online este garantat. Daca iti respecti clientul, atunci respecti si promisiunile facute fata de el si din start cresti in ochii acelui client si cu siguranta se va intoarce in acest magazin de cate ori va avea nevoie de ceva si va stii ca acolo il gaseste!
Va alege acelasi loc, unde stie ca acolo i s-a preluat si expediat foarte repede comanda si in cele mai sigure conditii, va stii ca daca intampina o dificultate in efectuarea comenzii va fi preluat imediat de un reprezentant al magazinului online si il va ajuta sa iasa din incurcatura.
Va alege Oktal.ro!

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2012

miercuri, 10 octombrie 2012

O printesa rasfatata de produsele Anian!

Buna dragele mele!
Azi m-am gandit sa o pun pe printesa in centrul atentiei de aceea vreau sa va arat cu ce o rasfata unul din colaboratorii mei, pe printesa mea :D
Ei.. cred ca v-ati dat seama deja ca este vorba de Triodeluxe.ro, un magazin online care mie imi este foarte drag si imi plac foarte mult produsele lor :) In alte articole o sa va vorbesc si despre produsele de curatenie pe care le-am cumparat de la ei si de care sunt la fel de multumita ca si de cosmetice ;;)
O data cu comanda pe care am facut-o la ei am primit si un cadou de la ei, unul pentru mine (Bifazic - despre care va voi vorbi in curand :) si doua produse pentru printesa mea ;;) , un sampon pentru copii si un ulei de corp (acesta il pot folosi si adultii :D).
Pentru mine a insemnat foarte mult, faptul ca s-au gandit la printesa mea si ca au dorit sa-i faca si ei un cadou <3 , de cand au facut acest gest minunat, mi-au intrat si mai mult la suflet >:D<Ce spune producatorul:

Parerea mea:
Samponul este unul delicat, special creat pentru parul copilasilor. Are un parfum foarte placut si face o spuma delicata (nu foarte multa :) ca mai toate sampoanele pentru copii :D), suficienta pentru a curata parul si pielea capului. In cazul nostru :P noi avem si putin par :)) dar si pe acela ...putin cat e el, l-a facut moale si stralucitor.
Are 400 ml, o cantitate considerabila, avand in vedere ca trebuie sa pui foarte putin :D noi avem si putin par :)) asa ca o sa ne ajunga multa vreme!
Sa  va arat si pozele cu printesa mea la baita :D dar sa nu radeti de ciuful ei :))) :P
Ca de fiecare data, la baita, se joaca cu ratustele si cu pinguinul vorbitor :D

 Am si eu un "mot" pe care o sa mi-l taie mami la sfarsitul lunii, cand fac 1 anisor :D


Ce spune producatorul:
 Parerea mea:
In primul rand ma bucur ca e potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti :D desi...eu oricum mai "furam" din cand in cand din uleiurile de corp ale printesei mele :))
Este ideal pentru pielea uscata, continand Aloe Vera si Vitamina E. Noi nu avem pielea uscata, insa il folosim amandoua dupa baie :) ca sa avem pielea cat mai catifelata ;;)
Consistenta lui este una lichida, uleiul nefiind foarte gras, si intra destul de repede in piele, lasand-o hidratata si catifelata. Singurul dezavantaj al acestui lucru este ca, in momentul in care torni in palma trebuie sa fi atenta  sa nu curga din palma si este si putin incomod din cauza recipientului mare :P si acesta are un gramaj de 400 ml :D
Desi este lichid, nu este nevoie de o cantitate mare de produs, pentru ca se intinde foarte bine, mai ales ca indicat este sa-l folosesti dupa baie, pe pielea uda..
Si printesa mea s-a bucurat de el :D l-a studiat si la invartit pe toate partile :))))

Sper ca v-am starnit interesul si ca v-au placut pozele :)
Produsele le puteti achizitiona la preturi foarte accesibile din magazinul online Triodeluxe.ro
Samponul de AICI la un pret de 10 lei si Uleiul de AICI la un pret de 22 de lei.
Pupici :*

marți, 9 octombrie 2012

Castigatoare concurs by Sweet Moms & ABC prin viata!

Buna dragele noastre,
In primul rand vreau sa ma scuz pentru intarzierea cu care am afisat castigatoarea, dar a fost o perioada foarte aglomerata si cu multe probleme de sanatate si aceste lucruri au impiedicat sa ne putem organiza si sa afisam castigatoarea imediat :(
Sper ca nu sunteti suparate si sa ne iertati :*

Lista este cumulata cu cea de la Iulia, va fi o singura castigatoare si premiul va fi trimis in felul urmator, bijuteriile de la mine si paleta de farduri de la Iulia :)
Si castigatoarea este:
Te rog sa-mi trimiti un email pe adresa elena_palita@yahoo.com , cu datele tale de contact.
 1. Madalina Zamfirache
 2. sandu flory
 3. tatiana sorina
 4. ana maria preotu
 5. Lorena Pintilie
 6. Buruiana Andra
 7. iuliana zaharia
 8. janeta janet
 9. Andreea-Alexandra-Lusiana
 10. Dinu Florina
 11. Buhas Ioana Daniela
 12. Cristinaa Blog
 13. Cristina♥Cris
 14. cherry queen
 15. ANDREA LEGRAND
 16. micsa speranta
 17. Loomy Dee
 18. Viorica Neagoe
 19. andreeabacau
 20. mihaela caunic
 21. kaiyo aino
 22. catalinasora
 23. alina maria manole
 24. Ana Maria
 25.  irina olteanu
 26. Ana-Maria Frincu
 27. andra katerina
 28. ADINA RADU
 29. Cris Tina 
 30. Catalina Mitu
 31. Mary Anton
 32. Ionescu Ana-Claudia
 33. Oana Catalina
 34. veronica picioroaga
 35. Nicoleta Alexandra
 36. Loredana Stef
 37. Nicoleta Agache
 38. alexandra alex
 39. Pandrea Florina
 40. Adina Dumitrache
 41. Carmen Elena Mocanu
 42. nicoleta ciocoiu
 43. Enchanted Ana
 44. catalina maria beres
 45. Letitia Golea
 46. Popescu Simona-Nicoleta
 47. B-Andreia Daniela
 48. annca anya
 49. hornyak claudia claudia
 50. Diamond Dust
 51. Camelia Andrasescu
 52. TENDER CARMEN MARILENA
 53. Rotaru Gabriela
 54.  Cismaru Camelia
 55. Patricia Paty
 56. Alexandra Agop
 57. Brindusa Brindu 
 58. HOSSU CLAUDIA
 59. ungureanu gabriela
 60. lautarescu adriana
 61. ioana alexandrescu
 62. Hannelore Gurbet
 63. Ramona Daniela Sculschi
 64. Buda Dana
 65. Georgyaa Geoo
 66. Adina-Loredana Rogin
 67. Gabi Gabrielle
 68. Nicoleta Grofova
 69. Elena Gornescu
 70. Dancea Ramona Elena
 71. Darling Ada
 72. Andreea Elena
 73. Monika Erzsebet
 74. Crasmaru Mirela
 75. Mirela Agrigoroae
 76. Simona Scurtu
 77. Lovely Make Up
 78. bianca roxana anitei
 79. ana maria avadanei
 80. Iulia Sava
 81. Cris Zrl
 82. Cîrlea Alexandra
 83. Ana-Maria Gurgu
 84. Stefania Petcu
 85. Adina-Mirabela Gavriloi
 86. Mihaela Enache
 87. Dorina Mariana
 88. Roxana Timocel
 89. mihaela ghelase
 90. ana maria birladeanu
 91. ioana-iuliana fagadariu
 92.  kaiyo aino
 93. Corina Pantiru
 94. Dyana Dya
 95. Andrici Doina Elena
 96. :Maria Elena
 97. Simon Alexandra Ioana
 98. Adela Ioana
 99. Ank Postolache
 100. Blogul cu Hainutze
 101. Cristina Gondos
 102. Iuliana Gondos
 103. Denisa Deni
 104. dulca denisa
 105. maria agu ignat
 106. Tatiana Sorina
 107. Ana Maria Preotu
 108. Cristinaa Cm
 109. Nicoleta Ciocoiu
 110. Yeye Ellyna
 111. Janeta Janet
 112. Andreea-Alexandra-Lusiana
 113. Dinu Florina
 114. Buhas Ioana Daniela
 115. Diana Relly
 116. Andrea Legrand
 117. Loomy Dee
 118. Viorica Neagoe
 119. Yady Deea
 120. Aurelia Calinic
 121. Mihaela Caunic
 122. Micsa Speranta
 123. Kaiyo Aino
 124. Alexandra Velisar
 125. Catalina Sora
 126. Manole Alina Maria
 127. Ana Maria
 128. Falcaș Delia Ana-Maria
 129. Radu Adina
 130. Ana-Maria Frincu
 131. Andra Katerina
 132. Mary Anton
 133. Ionescu Ana-Claudia
 134. Oana Catalina
 135. Irina Andreea
 136. Nicoleta Alexandra
 137. Loredana Stef
 138.  Nicoleta Agache
 139. Alexandra Alex
 140. Pandrea Florina
 141. Csipkes Monika-Gabriella
 142. Dee Diana
 143. Brindusa Aluculesei
 144. Catalina Maria Beres
 145. Letitia Golea
 146. B-Andreia Daniela
 147. Annca Anya
 148. Diamond Dust
 149. Dumitrascu Florentina
 150. Yulia Emy Busuioc
 151. Adriana Camelia Andrasescu Scrieciu
 152. Madalina Asc 
 153. Alexandra Agop
 154. Mihaela Ghelase
 155. Pauna Oana
 156. Simon Alexandra Ioana
 157.  Ramona Daniela Sculschi
 158. Buda Dana
 159. Georgyaa Geoo
 160. Adina-Loredana Rogin
 161. Elena Gornescu
 162. Amariticai Monica
 163. Darling Ada
 164. Iulia Lacriceanu
 165. Monika Erzsebet
 166. Crasmaru Mirela
 167. Mirela Agrigoroae
 168. Simona Scurtu
 169. Lovely Make Up
 170. Tudurachi Denisa Lorena
 171. Bianca Roxana Anitei
 172. Cris Zrl
 173. Stefania Petcu
 174. Oana Elena
 175. Adina-Mirabela Gavriloi
 176. Barbu Adelina
 177. Andreea Chirita
 178. Mihaela Enache
 179. Larisa Stuhuleţ
 180. Gabriela Schuster
 181. Cristina Ene
 182. Dorina Mariana
 183. Lavinia Hotea
 184. Roxana Timocel
 185. Madalina Coconel
 186. Alexandra Iancovici
 187. Dyana Dya
 188. Loredana  Ana
 189. Iulia Si Cosmin Dumitru
 190. Loredana Manz
 191. Adela Ioana
 192. Hossu Claudia
 193. Ank Postolache
 194. Anu Ska
 195. Happy Ady
 196. Durus Octavia
 197. Mihai Cristina 
 198. Cristina Simona Popescu;
 199. Cristina Gondos
 200. Iuliana Gondos
 201.  Ana Maria Birladeanu
 202. Angela Borcea Voicu
 203. Filigeanu Marius Daniel
 204.  Berzantu Alina
 205. Ioana Rosu
 206. Denisa Deni
 207. Dulca Denisa
 208. Maria Agurita
 209.  Ioana FagaTranslate