Blogger ambasador ZorileStore!

Hello,

Se pare ca cei de la ZorileStore si BlogAwards vor sa  rasfete bloggerii  si anul acesta cu o campanie super, in cadrul careia toti participantii primesc incaltaminte, din categoria Curatenia de primavara, iar autorii celor mai reusite 10 review-uri intra in competitia pentru titlul de Blogger Ambasador ZorileStore!

Perioada de desfasurare:
27 Martie 2013 – 26 Aprilie 2013, ora 12:00.
Prima insemnare, prin care bloggerii isi exprima dorinta de participare la Competitia “Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro trebuie postat in perioada 27.03.2013 – 07.04.2013, ora 23:59! Trebuie sa-ti alegi un produs disponibil (aflat pe stoc) doar din categoria Curatenia de primavara.
A doua insemnare, in care bloggerii realizeaza cate un review al produsului dorit, poate fi postata din momentul primirii produsului (dupa data de 31 Martie) pana pe 20 Aprilie, ora 23:59!
Cei 10 finalisti vor fi anuntati in 22 Aprilie 2013 iar marele castigator al campaniei, Bloggerul ambasador ZorileStore, va fi anuntat pe 26 Aprilie 2013, in urma jurizarii finale.

Pentru mai multe detalii despre campanie gasiti AICI

Asa ca m-am pus pe treaba si am inceput sa rasfoiesc categoria "Curatenia de primavara" si vreau sa va arat ce mi-a placut cel mai mult, desi erau destul de multe care mi-au atras atentia, m-am oprit la acestia, masura 40 :D :
http://www.zorilestore.ro/pantofi-casual-femei-ecko-phrantz-casanova-f-26301_wor

Nu-i asa ca sunt super draguti? :D
Si cu siguranta vor fi si de calitate, pentru ca sandalutele pe care le-am primit anul trecut, le-am incaltat toata vara si sunt inca in stare perfecta :)
Plus ca mai am adidasi Puma luati de la ZorileStore si sunt perfecti :)

Imi doresc sa particip la Campania "Blogger Ambasador ZorileStore" din acest an si sa testez acesti pantofi casual la o plimbare prin parc cu printesa. Abia astept sa-i primesc si sa le fac un review cu multe poze , care sper sa va placa, poate voi iesi chiar ambasadoare :D

O sa va tin la curent si cei care aveti un blog, va puteti inscrie si voi ;)
Pupici :*


Etichete: