Reteta frumusetii mele.

Pentru ca azi am avut putin mai mult timp, m-am hotarat sa accept si provocarea pe care am primit-o de la Oriflame, sa povestesc despre reteta frumusetii mele.
Din punctul meu de vedere frumusetea este atat exterioara cat si interioara si mai mult o persoana care este frumoasa in interior, are un suflet bun, este frumos si la exterior indiferent daca este slab sau gras, sau daca este fotomodel sau un om simplu.
Frumusetea interioara tine in primul rand de noi si de persoanele din jurul nostru si de momentele din viata noastra. Eu cred ca nu degeaba se spune ca toate miresele sunt frumoase, pentru ca intradevar asa este! Ziua nuntii este cel mai frumos moment din viata lor de pana atunci si efectiv radiaza de fericire si exprima frumusete :) Asa am radiat si eu in ziua nuntii si pot sa spun ca atunci m-am simtit cea mai frumoasa (pana in acel moment)

Apoi a aparut  printesica  in viata mea. Si a fost a doua oara cand m-am simtit cea mai frumoasa! Da! Fetita mea de 1 an si 4 luni ma face sa ma simt frumoasa, pentru ca ma simt implinita, fericita si acest lucru se vede pe chipul meu :)
Radiez de fericire cand imi zambeste si cand vine la mine spunandu-mi "mama" si dandu-mi un pupic. Atunci sunt frumoasa chiar daca sunt sau nu machiata sau aranjata!

Asa ca frumusetea interioara cu cea exterioara sunt strans legate intre ele :) Desigur ca frumusetea exterioara este pusa in valoare si cu ajutorul produselor pe care le folosim pentru a ne ingriji.
E important sa avem grija si de aspectul nostru, sa ne pastram cat mai mult frumusetea naturala. Eu pun accent  mai mult pe ingrijire, decat pe machiaj, pentru ca suntem frumoase si cu machiaj si fara el ;)
Nu uit niciodata sa ma demachiez si sa-mi hidratez tenul si corpul, pentru a le pastra cat mai mult timp supletea naturala.
Imi place intradevar cand merg la un eveniment (nunta, botez, concert) sau in oras sa-mi pun frumusetea in valoare si prin machiaj potrivit, de zi sau de seara :)
Ma simt frumoasa cand ma dau cu un parfum care ma reprezinta si imi da incredere.

E important sa ne simtim frumoase! :) 

Etichete: