Rasfat apicosmetic pentru par de la Complex Apicol Veceslav Harnaj

Hello,
Am o veste minunata pentru voi!
Din aceasta luna, Complex Apicol Veceslav Harnaj lanseaza liniile de rasfat pentru par, balsam si masca: Apidermin, Apidermaliv,  Floramin si Floral
Balsamul si masca de par de la Complex Apicol aduc beneficiile ingredientelor apicole in ingrijirea parului si pielii scalpului.
Acestea reunesc principiile active ale ingredientelor apicole cu reputatie si istorie ca laptisorul de matca, mierea, propolisul, cu proprietatile hranitoare ale nutrientilor din uleiurile de maslin, de ricin si untului de shea impreuna cu actiunea fortifianta si stimulatoare a D-Panthenolului si Bio Keratinei.
Intalnirea acestor ingrediente a dat nastere ingrijirii complete parului.
Numite si "Rasfat apicosmetic pentru par", datorita ingredientelor ce alinta pielea, balsamul si masca Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral lasa scalpul hranit, iar parul suplu, elastic si usor de coafat.

Balsam si masca pentru par Apidermin

Balsamul si masca de par regeneranta Apidermin rasfata si stimuleaza cresterea  parului fragil, agresat chimic, intarindu-l de la radacina la varf. Ingredientele active, laptisorul de matca, bio cheratina si ceramidele, fac din balsamul si masca Apidermin  un cocktail de vitamine, enzime si proteine pentru scalp si firul de par. Laptisorul de matca stimuleaza cresterea firului de par si regenerarea pielii capului, in acelasi timp ceramidele redau elasticitatea naturala.

Balsam si masca pentru par Apidermaliv

Balsamul si masca  ultranutritiva pentru par Apidermaliv, se adreseaza parului uscat si devitalizat, hranindu-l in profunzime. Laptisorul de matca, bio keratina, uleiul de masline, untul de shea sunt ingrediente ce hranesc si redau wlasticitatea parului prevenind despicarea varfurilor. Parul hranit in profunzime isi recapata supletea.

Balsam si masca pentru par Floramin

Rasfatul apicosmetic pentru par Floramin, adresat parului uscat reuneste hidratarea profunda a mierii cu proprietatile reparatoare ale bio keratinei si actiunea de intarirea a D-Panthenolului. Mierea de salcam, bogata in nutrienti, dar si antioxidanti, hraneste firul de par in profunzime pentru ca apoi sa sigileze ingredientele active in structura parului mentinand firul de par hranit o perioada mai lunga de timp.

Balsam si masca pentru par Floral

Balsamul si masca fortifianta pentru par Floral au un efect de intarire atat asupra parului cat si asupra radacinilor. Ingredientele active: propolisul, bio keratina si uleiul de ricin trateaza firul de par si scalpul. Proprietatile antibacteriene, antifungice, si antimicotice ale propilisului fac din balsamul si masca Floral un tratament pentru parul si scalpul cu probleme.


Balsamul si masca pentru par Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral pot fi gasite in magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj  http://magazin.complex-apicol.ro/cu preturi cuprinse intre 11,5 si 17 lei cat si la distribuitorii Complexului Apicol.

Eu abia astept sa le testez :) mie mi se potrivesc balsamul si masca pentru par Apidermin si Floral si voi reveni in curand si cu parerile personale despre aceste minunatii!

pupici :*

Etichete: