In viata exista si momente dificile, important e sa le depasim!

Hello,

A trecut mult timp de cand nu am mai  scris pe blog, dar in ultima vreme, timpul parca a zburat pe langa mine...
Stiti cum e soarta...in viata trecem si prin momente mai dificile, desi nu ne gandim niciodata ca ni se pot intampla noua, dar sunt momente in viata cand trebuie sa-ti aduni puterile si sa te ridici si sa iei atitudine! Pentru a-ti fi bine tie si celor din jurul tau. 
Cineva m-a intrebat la un moment dat...: "Cine este cea mai importanta persoana din viata ta?" Iar eu am raspuns clar ca cele mai importante persoane din viata mea sunt fetita si sotul meu.
Iar ea mi-a spus: "Gresit!" "Poate suna egoist, dar cea mai importanta persoana esti TU! Si daca tu esti bine si ceilalti din jurul tau vor fi bine! Daca tu esti puternica ii vei ajuta si pe cei dragi!"
Si...DA! Am ajuns la concluzia ca avea dreptate! Daca eu sunt bine, daca eu sunt puternica, automat le transmit starea mea de bine si celor dragi si celor din jurul meu :)
Este foarte important sa-ti stabilesti prioritatile, iar eu am realizat ca pe primul plan este familia mea si trebuia sa fac ceva ca sa reusesc sa realizez ceea ce-mi doream, ca familia mea sa fie pe primul plan!
Pe parcurs toate lucrurile s-au asezat (bineinteles cu cateva schimbari pe plan profesional) si am redevenit persoana puternica si ambitioasa pe care o stiau toti cunoscutii.
Viata e frumoasa dar trebuie si sa stim sa ne-o facem frumoasa! :)
Acum am timp mai mult pentru familia mea frumoasa, pentru pasiunea mea frumoasa, pentru viata mea frumoasa! 

PS: Nu doresc sa vorbesc mai in detaliu pentru ca nu vreau sa incarc pe nimeni cu ce probleme am avut. Cu totii avem probleme. Important e sa reusim sa le depasim! :) Din acest motiv am scris acest articol. Oricat de dificile ar fi problemele este important sa ne dorim sa trecem peste ele, pentru ca daca noi suntem bine si cei dragi vor fi bine! <3

Pupici :-*

Etichete: