SuperBlog 2016 - un nou start!

A venit toamna... si recunosc ca mi-e dor de mediul online si de blogul meu, dar timpul asta parca fuge ca nebunul...nu stiu unde fuge...dar sigur daca participa la Olimpiadele de la Rio, era pe podium :))

Sincer imi doresc sa reusesc sa ma organizez si sa regasesc bucuria cu care scriam pe blog si cu care am participat la SuperBlog 2012.  Si da, ma voi inscrie la editia de toamna SuperBlog 2016 , o competitie in care  participa bloggeri din Romania, cu probe si teme interesante si inedite, la core voi participa cu toata silinta si ambitia mea de a reusi sa duc la bun sfarsit aceasta competitie. Caci nu e tocmai usor sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa scrii niste articole cat de cat interesante pentru a capta atentia cititorilor si a juriului ce noteaza, taie si spanzura :)) :P
Perioada de inscriere a inceput cu 1 septembrie si competitia incepe de pe 1 octombrie si tine pana pe 30 noiembrie 2016. 
2 luni in care ma voi ambitiona sa nu ratez nici o proba, chiar daca am un job full time si cand ajung acasa de la serviciu intru in jobul de mama si sotie, voi face in asa fel incat sa am suficient timp si pentru blogul meu micut si pentru provocarile pe care le vom avea la SuperBlog 2016.
Sunt tare curioasa ce teme vom avea. Am vazut ca sunt foarte multi sponsori, deci provocarile vor fi pe masura :D
Va pup :*

Etichete: