Doctor in frumusete, un vis sau....realitate!

      E dimineata, foarte dimineata!... Surprinzator nu ma simt obosita. Nici ochii nu ii simt grei si nici tenul tern. Imi place cum ma simt! Da, ma simt bine in pielea mea! Sotul inca doarme, asa ca ma ridic  incet din pat si ma duc in bucatarie sa-mi pregatesc o cafea. Mmm...ce bine miroase cafeaua de dimineata... Pana se face cafeaua, verific camera fetitei. Doarme ca un ingeras :) Este normal, e inca foarte dimineata...nu m-am uitat la ceas, dar abia incepe sa se lumineze. Inchid usa incet ca sa nu o trezesc si ma indrept spre living pentru a-mi savura cafeaua aburinda. Ma simt relaxata...am o stare de bine...inexplicabila. Si totusi nu e weekend...as fi vrut sa fie, dar nu...e o zi de lucru, o zi obisnuita in care mergem la serviciu...ooo da... la serviciu...
        Dintr-o data mi se indreapta privirea spre scaunul din living pe care se afla un umeras cu o uniforma alba de doctor...
      Ce ciudat! imi spun...Ce cauta acolo?!  A cui o fi?!
      Ma apropii si vad un ecuson pe care scrie Farmec , Elena Nalbaru,  Specialist Gerovital , Doctor in frumusete... Nu inteleg nimic! De ce este trecut pe acel ecuson numele meu?! Eu am o cu totul alta profesie!
        Poate am baut prea repede cafeaua si nu vad bine! Ma duc la baie sa ma spal pe fata...cand ma uit in oglinda imi vad tenul perfect! Cum este posibil! Eu nu am avut niciodata tenul atat de curat, fara imperfectiuni, fara mici cosulete pe care sa fiu nevoita sa le ascund cu fondul de ten.Nu aveam probleme grave, dar...ten de portelan, niciodata! Ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred! Deschid dulapul de la baie si in el se afla toata gama Gerovital H3 Derma+ 

sursa
         Le studiez cu atentie. Observ ca sunt produse romanesti de calitate, atat ca design cat si ca textura. Folosesc gelul spumant purifiant, dupa care ma spal pe fata. Zambesc :) Pielea mea este fericita si o hidratez cu Emulsie hidratanta matifianta , iar pe ochi aplic crema antirid contur ochi.            Tenul meu este luminos si hidratat si eu ma simt frumoasa! Acum inteleg!!!
          Ma intorc in dormitor, imi dau seama ca este inca foarte dimineata si ma mai bag putin in pat langa sotul meu.
           Simt cum atipesc putin...Si....suna telefonul.... este 7 dimineata...il inchid...sotul se trezeste si el. Observ un zambet pe fata lui :) si imi spune:  - Iubito ce fresh esti! Esti, esti...nu stiu cum sa-ti spun...radianta! Cred ca asta e cuvantul potrivit! :D
          II zambesc si ii multumesc pentru complimentul spontan. Si imi vine sa-i spun: - Da stiu! Chiar asa ma simt! Radianta! :D
          Mergem impreuna sa trezim si printesa, asa cum obisnuim in fiecare dimineata. O gadilam si ne jucam putin cu ea , pentru a-i fi trezirea mai usoara :) Si ea observa starea mea de bine si imi spune cu glasul ei de ingeras si cu inocenta:  - Mami ce frumoasa esti! :)  Ii multumesc si o imbratisez. O iubesc din tot sufletul!
         Ma duc in living si vad cafeaua pe jumatate bauta, dar pe scaun se afla umerasul cu costumul meu de birou, pregatit gata sa-l imbrac si sa ma indrept spre banca :)
        Pregatesc fatita pentru gradinita, apoi ma duc la baie sa ma machiez. Cand deschid  dulapul de la baie, am un deja-vu. Produsele romanesti de calitate sunt acolo, zambesc....tenul meu zambeste, secretul frumusetii este in siguranta! De a fost vis ori realitate....nu stiu...dar eu ma simt frumoasa!

       Este atat de important sa ne simtim bine in pielea noastra. Cred ca transmitem starea de bine si automat devenim mai buni si mai frumosi!

Acest articol a fost scris pentru proba 3 in cadrul competitiei SuperBlog 2016 sesiunea de toamna.

Sa fiti frumoase!
:)

Etichete: