Tinuta perfecta pentru Botez!

       Tocmai a nascut o prietena de-a ta si impartasesti cu ea bucuria si implinirea ei ca proaspata mamica, astfel incat vei onora si cu prezenta si la botezul micutului/micutei? De obicei botezul are loc in aproximativ 2-4 luni , dar tu trebuie sa iti alegi o tinuta chic in care sa te simti perfect si sa transmiti acest lucru, mai ales ca, presupun ca vrei sa fii alaturi de prietena ta si cand are nevoie de tine si cand e in culmea fericirii!
      Cand este vorba de un Botez si  de petrecerea data in cinstea mucului crestin / micutei crestine , sfatul meu este sa ai o tinuta chic in care sa stralucesti (totusi nu la fel de eleganta ca la o nunta...) , ca de exemplu o rochie de ocazie si bineinteles nelipsitii pantofi cu toc. Daca este mai racoare afara se poate folosi un palton intr-o culoare neutra.
      Mie mi-a placut foarte mult aceasta rochie , mi se pare faina si perfecta pentru un botez si pare a fi una foarte comoda:
sursa: answear.ro

Iar acesti pantofi cu toc sunt de vis si se asorteaza perfect rochiei! Ce sa zic...Acesti pantofi as putea sa-i port si la birou, nu numai la ocazii speciale...sunt atat de frumosi!!!

sursa: answear.ro

      Cand vine vorba de partener, si de o tinuta perfecta pentru un Botez, in cazul lui este putin mai simplu, pentru ca din punctul meu de vedere este exclus costumul cu camasa si cravata...Cel ma indicat pentru o astfel de petrecere sunt o pereche de pantaloni, o camasa cambrata si o pereche de mocasini sau pantofi casual. Eventual daca este mai racoare se poate adauga si un sacou.

Ca sa fim in aceleasi tendinte de albastru pentru barbati mi-au placut acesti pantaloni casual:
sursa: answear.ro

Acesta camasa de barbati:
sursa: answear.ro

Si acesti mocasini:
sursa: answear.ro

        Acesta este stilul Black Tie pentru mine si sotul meu atunci cand mergem la un Botez sau o petrecere mai importanta. Preferam tinute lejere potrivite pentru noi, si pentru mine pantofii cu toc de acest fel sunt la tinutele lejere , avand in vedere ca eu la birou port aproape in fiecare zi pantofi cu toc (stiletto) si am mai mereu o tinuta office :) , jobul mi-o impune :D
    In speranta ca v-am dat cateva idei, spor la cumparaturi :)) Eu voi avea cel putin un botez anul ce vine , sau poate chiar anul acesta, depinde cand vor dori sa-l faca, avand in vedere ca am o prietena care trebuie sa nasca la sfarsitul acestei luni, o minune de baietel :D asa ca trebuie sa ma pregatesc serios :)

Acest articol a fost scris in cadrul competitiei SuperBlog 2016 editia de toamna, la care particip cu mare drag!

O zi faina!



Etichete: