Answear - Stil in functie de moment si personalitate.

"Creaza-ti propriul stil...fa-l sa fie unic pentru tine, dar identificabil pentru altii" (Anna Wintour   )  


     

Care este stilul tau in materie de imbracaminte?  

Cu ce iti place sa te imbraci cand iesi din casa?

Un raspuns pe moment ar fi...cat mai comod! Dar cand ajung sa ma gandesc unde trebuie sa ajung imi dau seama ca trebuie sa deschid dressingul si sa aleg...si...de cele mai multe ori ajung sa ma intreb singura si cu voce tare..."Cu ce sa ma imbrac?!" si concluzia cea mai rapida... "N-am cu ce sa ma imbrac!" desi...am dressingul plin de haine :))  Si le am aranjate pe categosii, intr-o parte rochiile si hainele de birou, camasi, pantaloni, sacouri si in cealalta parte hainele casual si restul :) Asa ca oscilez intre doua stiluri, poate de voie, de nevoie, business/office prin prisma jobului, casual prin prisma emotiei.
       Clar cand ma duc la job, tinuta este office si scotocesc printre umerase cu camasi , sacouri si rochii. Sunt 5 zile pe saptamana in care ma imbrac in acest fel si port mereu tocuri inalte. Cu toate ca jobul imi impune un stil business/office, recunosc ca-mi si place sa ma imbrac asa si sa fiu mereu la inaltime. Ma simt mai impunatoare, ma simt bine chiar daca stau 10 ore incaltata cu pantofi cu tocuri de 10 cm.
      In restul timpului (weekend-uri si vacante) imi place sa ma imbrac cat mai lejer, cat mai comod, chiar cad in extrema cealalta de blugi rupti si tenesi de zici ca sunt o adolescenta. Poate e un mod de a ma razvrati si de a ma elibera de seriozitatea din timpul saptamanii. De cele mai multe ori aleg blugii sau o pereche de colanti si o bluza comoda, indiferent ca ma duc in parc, la cumparaturi sau la un suc cu prietenele. In astfel de momente chiar nu simt nevoia sa fiu eleganta...prefer o tinuta casual, care sa-mi puna in valoare feminitatea dar in care sa ma simt ca un fulg :D si se intampla sa mai combin cele doua stiluri si sa port poate o pereche de blugi cu o camasa in patratele si sacou casual.

"Imi dorsc sa fi fost eu cel care a inventat blugii. Au putere de expresie, modestie, sex appeale, simplitate  - tot ceea ce-mi doresc la hainele mele" (Yves Saint Laurent)


       Cateodata ma mai intreb cum e posibil sa-mi placa si sa ma simt atat de bine in ambele stiluri, dar cum sunt balanta si inclin in extreme pana imi gasesc echilibrul, cred ca se explica cele 2 extreme :)) Imi aduc aminte cand am fost in concediu de crestere copil, pusesem in "cui" toti pantofii cu toc, toate costumelesi camasile, toate hainele mele office. Nici nu am vreut sa le mai vad! :)) cred ca este clar in ce parte se inclinase balanta :) Dar treceam printr-o perioada naturala, ca doar nu iesi la plimbare cu copilul, impingand la carucior prin parc si incaltata in pantofi cu toc si la costum :))

       Tu ce ai raspunde la intrebarile de mai sus? sau la intrebarea:

Ce produs de pe Answear.ro te-ar face sa iesi mai bucuros din casa in viitoarele plimbari?

     Eu?! In timpul liber, plimbari? As sarii intr-o pereche de blugi cu o camasa casual,cu o geaca scurta pana in talie si  incaltata cu o pereche de botine comode . Acum in culori tomnatice. Nu pot sa spun ca sun specialista in tendinte dar stiu sigura ca Answear ma ajuta sa imi gasesc cu usurinta tinuta cea mai potrivita pentru orice moment al zilei si implicit in tandem cu starea mea de spirit.

Acest articol a fost scris pentru proba 18 in cadrul competitiei SuperBlog2016

Etichete: