Brokerul crediteaza, bloggerul promoveaza!

"Un om de succes este acela care poate construi o fundatie solida cu caramizile pe care altii le arunca in el."  (David Brink)

       O ultima proba in cadrul competitiei SuperBlog2016, o ultima provocare pe acest an, o idee creativa de promovare a unui credit, in mediul on-line si in colabrare cu cativa parteneri ai acestei frumoase competitii. Nu puteam sa aleg altceva decat Creditul IMM, nu de alta dar chiar nu puteam sa refuz un astfel de credit si observ cu stupoare ca nu este suficient promovat.
     De aceea, am ales sa promovam acest tip de credit, in colaborare cu TVR2 s-au creat spoturi publicitare ale creditelor pentru intreprinderile mici si mijlocii din Romania, pentru sustinerea micilor intreprinzatori si nu numai. Colegii de la RadioLynx au realizat emisiuni live in care antreprenorii intrau in direct cu experti in domeniul financiar-bancar si discutau despre sursele de finantare pe care le pot accesa atat prin Fonduri Europene , cat si din surse BEI sau BERD. Am emis mai multe Comunicate de Presa prin care promovam facilitatea cu care poti contracta un credit pentru dezvoltarea afacerii tale dimensionat in functie de cifra de afaceri inregistrata in ultimul an si contractat si in functie de profitul realizat, credite cu sau fara garantii, personalizat pentru fiecare afacere in parte!

"Leaderii de afaceri de succes proiecteaza o viziune, o articuleaza, o poseda cu pasiune si o duc spre completare fara oprire" (Jack Welch)

       Antreprenorii nostrii merita sa fie ajutati! Romanii sunt persoane inteligente si inventive, sunt visatori dar si ambitiosi si doresc sa razbata prin orice modalitate. Totul e frumos cand ai o idee buna sau o pasiune si reusesti sa o pui in practica, iti infiintesi o societate, gasesti o locatie buna pentru afacerea ta si in primul an totul merge ca pe roate, cand tragi linie si vezi ca ai realizat o cifra de afaceri frumusica si un profit bunicel esti multumit si... pentru ca ti-a mers bine si ai obtinut profit completezi repede cele necesare si donezi cei 2% din impozitul pe profit pe care la facut firma ta, catre o fundatie pentru copii nevoiasi.
        Multumit pentru anul incheiat si increzator pentru anii ce vor urma, incepe sa se gandeasca la o strategie de dezvoltare a afacerii lui, pentru a veni cu ceva nou...si idei slava Domnului are multe, dar realizeaza ca are nevoie si de ajutor extern si aici intervine AVBS Credit, o companie de brokeraj bancar, ce activeaza pe piata bancara romaneasca inca din anul 2007 si care s-a concentrat catre solutii de creditare personalizate atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. 

         Brokerii de credite AVBS identifica rapid cele mai bune solutii de finantare pentru afacerea ta si intocmesc dosarul de creditare pentru tine si in parteneriat cu peste 25 de parteneri institutii financiare bancare si non-bancare, iti prezinta oferta de creditare cea mai avantajoasa pentru tine! 
        Daca as fi broker de credite, si as incerca sa ofertez o societate, cu un Credit IMM, in nici un caz nu m-as apuca sa-i turui cate credite avantajoase avem pentru el...ci mai intai as incerca sa-i cunosc afacerea si planurile lui de viitor, penru a identifica de fapt nevoia societatii lui de finantare.              Poate are nevoie de un Overdraft sau de o Linie de credit pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii curente, sa poata sa-si plateasca la timp furnizorii sau de ce nu sa poata obtine de la furnizori un discount pentru plata rapida si integrala, etc cand inchei contracte cu clientii tai si incasezi la termene mari, o linie de credit te poate scoate din dificultatea de a nu reusi sa-ti platesti la timp furnizorii...,
     Sau poate are nevoie de un Credit pentru Capitalul de lucru , ori de un Credit de Investitii poate are deja si planul de afaceri pentru noua investitie si atunci ii poti transmite avantajele creditului potrivit pentru el. Apoi as pregati documentatia pentru toate bancile partenere si as prezenta clientului cea mai buna oferta pentru afacerea lui! Sunt multe de spus, dar ma opresc aici ...
      Ideea e ca trebuie sa ne sustinem antreprenorii tarii si chiar sunt banci care au produse de creditare foarte bune pentru intreprinzatori (eu lucrand la una dintre acele banci :) care sprijina din plin antreprenorii cu credite pentru dezvoltarea afacerii lor )

"Pentru a avea succes trebuie sa gasesti ceva de care sa te agati, ceva care sa te motiveze, care sa te inspire" (Tony Dorset)

  Acest articol a fost scris pentru proba nr 24 in cadrul competitiei SuperBlog2016

Etichete: