PartySnap - ideea perfecta pentru petrecerea cu colegele - Party time!

        Aproape ca mai avem putin si spunem "A mai trecut un an!"...dar ca orice sfarsit de an nu se poate incheia fara un Party de neuitat! Cred ca asta e partea cea mai faina atunci cand ai un job la care mergi zilnic, dar mai ales atunci cand ai colege foarte faine la serviciu si cu care abia astepti petrecerea de sfarsit de an, care stiu sa se distreze!
        Bine, bine, recunosc ca ne place sa petrecem si nu facem doar o petrece pe an, ci mai multe :)) si fara un motiv anume. Pentru ce ne-ar trebui musai un motiv ca sa iesim toate la o cafea sau sa mancam ceva , sau sa organizam o petrecere! Este suficient sa spuna una din noi "Fetelor dar nu mai iesim si noi toate!" si gata e rost de o petrecere :))
        Nu stiu voi cum va intelegeti cu colegii de la serviciu, dar noi toate abia asteptam sa iesim impreuna si sa ne distram :D Si da! Iesim de cateva ori pe an. Este atat de bine cand reusim sa ne mai destindem si sa mai uitam pentru cateva momente de munca si de stresul de zi cu zi.
       Acum deja punem la cale petrecerea de Craciun si chiar ma gandeam sa le prezint colegelor un PartySnap, un nou concept de divertisment in care intra in actiune fotografiile realizate chiar la petrecere! Cand poti sa faci cele mai faine fotografii si instantanee daca nu la o petrecere, si mai ales cand este una cu oameni dragi si frumosi si distractia este garantata, nu ai cum sa ratezi reusita unor poze excelente! Si nu este nimic complicat!  Se foloseste un display alb de dimensiuni mari cu touch screen, conectat la un aparat foto si o imprimanta performanta. Aparatul este insotit in permanenta de un operator, astfel nu mai ratezi nici o poza. Ce este fain este ca invitatii pot adauga la fotografii tot felul de simboluri, imagini, obiecte virtuale, mai ales cand organizezi niste petreceri tematice!
       Pozele faine se pot distribui direct pe facebook, se pot imprima ca fotografii normale sau ca fotografii magnetice, pastrand astfel o imagine vie in sufletele noastre si in casele noastre. Eu clar as opta pentru fotografii magnetice pe care sa le fixez pe frigider si sa-mi aduc aminte de momente frumoase.
        Ce ziceti fetelor?! Nu ar fi fain sa avem parte de asa ceva la petrecerea noastra de sfarsit de an? :D
       






Acest articol a fost scris pentru proba 13 in cadrul competitiei SuperBlog 2016

Etichete: